Sanovnik svinja – šta znači sanjati svinju

Iako se svinja smatra jednom od najprljavijih životinja, san o svinji uglavnom uvek ima pozitivnu simboliku i najčešće predviđa neki poslovni uspeh. Međutim, nekada ovi snovi mogu imati i negativnu simboliku, a sve zavisi od načina na koji ste sanjali svinju i od ostalih detalja.

Šta znači sanjati svinju?

Sanjati da ste videli svinju: Ako ste u snu videli svinju, to je znak da vas očekuje nešto lepo u narednom periodu. Moguće je da ćete otići na neko putovanje ili da ćete postići veliki uspeh na poslovnom planu. U pitanju može biti i neočekivani poklon ili lepa vest.

Sanjati kako hranite svinju: Ako ste sanjali kako hranite svinju, to može biti znak da ćete uskoro imati novčani dobitak.

Sanjati da ste zaklali svinju: Ako ste sanjali da ste zaklali svinju, verovatno ćete postići veliki uspeh na poslu i bićete unapređeni i nagrađeni. Moguće je i da ćete naći posao o kojem ste oduvek sanjali.

Sanjati divlju svinju: Divlja svinja u snovima simboliše vašu brzopletost, odnosno to što često kažete ono što zapravo ne mislite. Zato se može desiti da bespotrebno dođete u sukob sa nekom bliskom osobom. Pazite šta govorite jer nekoga možete jako uvrediti svojim rečima.

Sanjati svinju i prasiće: Ako ste sanjali svinju i prasiće, to je takođe dobar znak. Nešto u šta ste uložili dosta truda konačno će se isplatiti i bićete ponosni na sebe i na svoj uspeh.

Sanjati svinje u blatu: Ako ste sanjali svinje koje se nalaze u blatu, to je verovatno znak da vodite dosta neuredan život. Osim toga, ovaj san može biti loš znak i ukazivati na bolest koja će zadesiti nekog člana vaše porodice.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.