Šta znači sanjati telefon – sanovnik

Telefon u snovima uglavnom ima pozitivnu simboliku i ukazuje na to da se na javi osećate veoma stabilno i da ste zadovoljni sobom. Nekada telefon izražava samo vašu potrebu da nekome nešto kažete ili da vama neko nešto kaže.

U zavisnosti od načina na koji ste sanjali telefon, da li ste u snu videli samo aparat ili ste razgovarali telefonom, zavisi i značenje sna. Pokušajte da se prisetite što više detalja.

U nastavku možete saznati nešto više o simbolici koju telefon može imati u snovima.

Šta znači sanjati telefon?

Sanjati telefon kao aparat: Ako ste u snu samo videli telefon koji je stajao na nekom mestu, a niste ga koristili, to je znak da ste zadovoljni svojim životom i da ništa ne može da vas poremeti. Imate svoj unutrašnji mir i ispunjavaju vas pozitivne misli.

Sanjati telefonski razgovor: Ukoliko ste sanjali da razgovarate telefonom, to znači da imate potrebu nekome da saopštite ono što znate i da podelite sa njim neke radosne vesti. Najčešće je u pitanju osoba sa kojom ste sanjali da razgovarate. Osim toga, ovaj san može da znači da vam nedostaje razgovor sa nekom osobom ili da zaista očekujete neki važan poziv, pa se vaša želja reflektovala  na san.

Sanjati pokvaren ili isključen telefon: Ako ste sanjali da je telefon pokvaren ili isključen, to je znak da nećete imati priliku nekome da saopštite ono što želite ili da neko neće imati priliku da vama nešto kaže. Ovaj san može da znači i da se osećate dosta usamljeno i otuđeno od strane ljudi u vašoj okolini. Vrlo je moguće da vam ni prijatelji neće pružiti pomoć kada vam bude najpotrebnija.

Sanjati razgovor sa voljenom osobom: Ukoliko ste sanjali kako u snu razgovarate sa voljenom osobom, to znači da ćete se razočarati u odnos koji imate sa partnerom.

Sanjati mobilni telefon: Ukoliko ste sanjali mobilni telefon, to je znak da vas očekuju neki hitni poslovi i da ćete biti prezauzeti u narednom periodu. Verovatno nećete imati vremena da odete na odmor i mnogo toga se neće odvijati onako kako ste planirali. Ako ste sanjali da razgovarate preko mobilnog, to ukazuje da ćete biti u prilici da jedno vreme održavate ljubav na daljinu, u čemu će vam pomoći brojne društvene mreže. Ako ste sanjali da ste bacili mobilni telefon, to je znak da ćete se promeniti zbog neke osobe. Verovatno će vam partner postaviti neki ultimatum i vi ćete morati da uradite sve što traži od vas.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.