Sanovnik simpatija – šta znači sanjati simpatiju

Snovi o simpatiji uglavnom u vama bude osećaj bezbrižnosti i topline i imaju pozitivnu simboliku. Značenje ovih snova zavisi od načina na koji sanjate simpatiju, ali i od ostalih detalja u snu, pa pokušajte da se prisetite što više detalja. U nastavku možete videti koja je moguća simbolika snova o simpatiji.

Šta znači sanjati simpatiju?

Sanjati svoju pravu simpatiju: Ukoliko ste sanjali osobu koja je vaša prava simpatija, onda je to samo refleksija vaših trenutnih misli i nema neko posebno značenje. Ovaj san ukazuje samo na to da ste jako zaljubljeni i da mnogo mislite na tu osobu.

Sanjati nepoznatu osobu kao simpatiju: Ako ste sanjali da vam je simpatija neka osoba koju ne poznajete, to je znak da ćete u narednom periodu upoznati osobu suprotnog pola koja će vam se jako dopasti. Ukoliko se desi da sanjate ovaj san, a pritom ste u emotivnoj vezi, to je znak da niste u potpunosti verni partneru i da čeznete za nekim novim poznanstvom. Ovaj san može da znači i da trenutno preispitujete svoje emocije.

Sanjati da grlite simpatiju: Ukoliko ste sanjali kako grlite simpatiju, to znači da vam jako nedostaje neka osoba koja je trenutno udaljena od vas. To može biti neki član porodice, prijatelj ili partner.

Sanjati da se svađate sa simpatijom: Ukoliko ste sanjali kako se svađate sa simpatijom, to je znak da možda više niste zaljubljeni. Verovatno ste opterećeni time i ne znate kako partneru to da saopštite.

Sanjati da napuštate simpatiju: Ako ste sanjali kako napuštate simpatiju, to znači da ćete u narednom periodu doneti neku važnu odluku kada je u pitanju vaš emotivni ili poslovni život.

Sanjati da ste vi nečija simpatija: Ako ste sanjali da ste vi nečija simpatija, to je znak da ste jako usamljeni i da vam nedostaje ljubav i pažnja suprotnog pola.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.