Šta znači sanjati prsten – sanovnik

Prsten na javi može biti samo običan komad nakita, ali i simbol emotivne pripadnosti i deo raznih verskih obreda. Kao i na javi, prsten i u snu može imati različita značenja u sanovniku, a nešto više o tome sledi u nastavku teksta.

Šta znači sanjati prsten?

Sanjati prsten na svojoj ruci: Ukoliko sanjate prsten na svojoj ruci, to je znak da ste zadovoljni sadašnjom situacijom i time kako su se odigrali neki događaji. Takođe, ovaj san ukazuje na to da imate jake emocije i stabilne odnose sa vašim partnerom, članovima porodice i sa prijateljima.

Sanjati da druga osoba nosi prsten: Ako ste sanjali prsten na ruci druge osobe, to znači da ćete se u narednom periodu osećati inferiornim u odnosu na tu osobu. Moguće je da će vam biti potrebna pomoć od te osobe i da bez nje nećete moći da rešite neku situaciju. Ostvarenje vaših želja i odluka zavisiće od te osobe.

Sanjati da poklanjate prsten nekome: Ako ste sanjali da nekome poklanjate prsten to je znak da vam sledi uspešan period u ljubavi.

Sanjati da je prsten oštećen: Ukoliko ste sanjali da je prsten izgreban, polomljen, napukao ili isprljan, to je znak da će se u bliskoj budućnosti desiti neke stvari koje vam neće biti po volji. Moguće je da ćete doći u sukob sa partnerom ili sa nekim bliskim osobama i da ćete se jako razočarati u neku osobu kojoj ste verovali.

Sanjati da ste pronašli prsten: Ako ste sanjali da ste pronašli prsten, to znači da vas u ljubavi očekuje radost i sreća.

Sanjati da ste izgubili prsten: Ako sanjate da ste izgubili prsten, to znači da ćete u narednom periodu imati dosta briga, a moguć je i raskid.

Sanjati da vam je neko ukrao prsten: Ako ste sanjali da vam je neko ukrao prsten, to znači da će se u vašem životu pojaviti osoba koja će imati loše namere prema vama i koja će pokušati da vas ugrozi i ukrade vam poziciju koju imate. Ako ipak uspete da pronađete prsten u snu, to znači da ćete verovatno na kraju ipak vi pobediti u ovoj situaciji.

Sanjati da ste ukrali prsten nekome: Ukoliko ste sanjali da ste vi ukrali prsten nekome, to znači da ćete biti u iskušenju da nekoj osobi oduzmete nešto što joj pripada, bilo da je to pozicija u društvu ili na poslu. Zato bolje razmislite dobro pre nego što učinite nešto zbog čega biste se možda kasnije pokajali.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.