Šta znači sanjati groblje – sanovnik

Iako san o groblju nije nimalo prijatan, on ne treba da vas plaši jer uglavnom nema nikakve veze sa smrću. Ovakvi snovi najčešće ukazuju na kraj nekih starih navika i ponašanja, ali nešto više o simbolici groblja u snovima možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati groblje?

Sanjati kako prolazite grobljem: Ako ste sanjali da prolazite grobljem, to je znak da su neki aspekti vašeg života prekriveni velom tajne. Imate strah od toga da se ne saznaju neke stvari o vama. Pored toga, ovaj san može da označava vaš strah od prolaznosti i od smrti.

Sanjati da ste na groblju: Ukoliko ste sanjali da se nalazite na nečijem grobu, to je znak da treba da se udubite u svoju podsvest i da se suočite sa nekim stvarima koje ste pokušali da potisnete. Osim toga, ovaj san može da označava i prekid sa prošlošću i početak nove faze u vašem životu.

Sanjati svoj grob: Ako ste sanjali svoj sopstveni grob, ovaj san može biti upozorenje da budete oprezniji jer ćete u narednom periodu imati mnoštvo problema. Međutim, ako ste u snu videli svoj grob, to znači i da ćete uspeti da rešite sve probleme i da iz loše situacije izađete kao pobednik. Dakle, ovaj san ipak ima pozitivnu simboliku i ne treba da vas brine.

Sanjati poznat grob: Ako ste u snu videli grob osobe koju poznajete u stvarnom životu, to je znak da ćete od te osobe doživeti neka lepa iznenađenja. Osim toga, ovaj san može da označava vašu brigu za osobu čiji ste grob sanjali. Međutim, ako je ta osoba zaista mrtva, onda ovaj san znači da vam ta osoba jako nedostaje i da imate veliku potrebu da obiđete njen grob.

Sanjati nepoznat grob: Ako ste sanjali grob neke nepoznate osobe, to je znak da ćete imati priliku da otkrijete neke nove stvari koje do sada niste znali. Ovaj san može simbolisati i neke vaše sumnje, jer imate osećaj da neko skriva nešto od vas i želite što pre da otkrijete istinu.

Sanjati otvoren grob: Ako ste sanjali neki otvoren grob, to može da znači da ćete biti svedok neke situacije koja će vas iznenaditi. Bićete zatečeni i nećete znati kako da se ponašate u datim okolnostima.

Sanjati kako kopate grob: Ukoliko ste sanjali da kopate grob to je znak da ste nervozni i da ćete želeti nešto da prekinete ili da sakrijete od ljudi koji se nalaze oko vas.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.