Šta znači sanjati poljubac – sanovnik

Kako na javi, tako i u snu, poljubac predstavlja simbol ljubavi, mira, zadovoljstva i naklonosti. Pored toga, poljubac može da simboliše izdaju i prevaru.

Šta znači sanjati poljubac? Sanovnik tumači na sledeći način:

Sanjati prvi poljubac: Ako sanjate prvi poljubac, to znači da je potrebno u sadašnju vezu da unesete malo romantike i svežine. Prvi poljubac je vraćanje u mladost, u vreme čistih emocija i mladalačke ljubavi koja se smatra najiskrenijom.

Sanjati poljubac sa bivšim partnerom: Ukoliko ste sanjali da ste se poljubili sa bivšim partnerom, to je znak da čeznete za vremenom u kom ste osećali veliku ljubav i sigurnost. San ne mora da znači da vam nedostaje bivši partner, već jednostavno da vam nedostaje taj osećaj da ste voljeni. Međutim, ako ste ovaj san imali neposredno nakon raskida, on najverovatnije ukazuje na to da vam nedostaje bivši partner, a da to ni sami sebi ne želite da priznate.

Sanjati poljubac sa osobom istog pola: Ukoliko ste sanjali da se ljubite sa osobom istog pola, to je znak da prihvatate sebe sa svim svojim manama i nedostacima i da želite da vas i drugi tako prihvate.

Sanjati poljubac sa neprijateljem: Ukoliko ste sanjali da se ljubite sa osobom koju smatrate neprijateljem, to ukazuje na izdaju koju ćete doživete od neke bliske osobe.

Sanjati poljubac sa neznancem: Ovaj san predstavlja vaše samootkrivanje, odnosno to da počinjete da otkrivate i prihvatate skrivene aspekte svoje ličnosti.

Sanjati poljubac sa slavnom ličnošću: Ukoliko ste se u snu ljubili sa nekom slavnom ličnošću, to ukazuje na vašu želju da budete uspešni i popularni.

Sanjati tuđi poljubac: Ukoliko ste sanjali da se ljube neke druge dve osobe, to je znak da ste se previše uključili u tuđi život i da vodite brigu o tuđim stvarima. Bolje se posvetite svom životu i građenju ličnih odnosa.

Sanjati da ljubite nekoga u obraz/ruku: Ako ste sanjali da ste nekoga poljubili u obraz, ili da je taj neko vas poljubio u obraz, to je znak da prema toj osobi osećate veliko prijateljstvo, poštovanje i neku vrstu obožavanja. Ako ste sanjali da ljubite nečiju ruku, ili obrnuto, taj san ukazuje na divljenje i na poštovanje koje imate prema osobi koju ste sanjali.

Ako se probudite neposredno pre poljupca: Ukoliko sanjate da nekoga hoćete da poljubite i iznenada se probudite pre poljupca, onda je to znak da niste sigurni šta osećate prema drugoj osobi. Vi hoćete nešto sa tom osobom, ali ni sami ne znate šta.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.