Sanovnik mrtvak – šta znači sanjati mrtvaca

Snovi o mrtvacima mogu da izazovu osećaj tuge i bola, jer osoba koju sanjate nije više pored vas, ali mogu da probude i radost jer vam se pružila prilika da još jednom tu osobu vidite i zagrlite. Nekada ovakvi snovi mogu biti jako neprijatni i zastrašujući. Značenje snova o mrtvacima zavisi od toga na koji način sanjate mrtvaca, ali i od ostalih detalja u snu. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati mrtvaca?

Sanjati sebe kao mrtvaca: Ukoliko sanjate sebe kao mrtvaca, taj san ne treba da vas brine. To ukazuje da ste zdravi i da se odlično osećate.

Sanjati poznatu živu osobu kao mrtvaca: Ukoliko ste sanjali da je neka vama poznata osoba mrtva, a zapravo nije, to znači da vam ta osoba dosta znači u stvarnom životu i da ste zabrinuti zbog nje. Moguće je da ta osoba ima zdravstvene ili neke druge probleme u životu. Vaš odnos sa tom osobom uskoro će se popeti na viši nivo.

Sanjati dragog pokojnika: Ako ste kao mrtvaca sanjali blisku osobu koja je zaista mrtva, onda taj san najverovatnije znači da vam ta osoba na javi jako nedostaje i da ne prihvatate to da je više nema. Osim toga, ovaj san može značiti da vam nedostaju mišljenja i saveti te osobe, pa se ta potreba iz vaše podsvesti reflektuje u snu. Ukoliko se desi da vam pokojnik u snu zaista da neki savet, bilo bi dobro da razmislite o tome, jer to može biti veoma važna poruka za nešto što sledi u vašoj budućnosti.  Ako ste sanjali da je mrtva osoba ljuta na vas, to može da ukazuje na vašu grižu savesti zbog nečega što ste uradili toj osobi dok je bila živa. Možda joj niste posvetili dovoljno pažnje ili ste bili neiskreni prema njoj.

Sanjati da je mrtvac neka nepoznata osoba: Ako ste sanjali da je mrtva neka nepoznata osoba, to znači da ćete biti svedok nekih pozitivnih promena i dešavanja oko vas.

Sanjati da vam je mrtvac došao u kuću: Ukoliko ste sanjali da vam je pokojnik došao u kuću, to može biti loš znak i predskazati neku bolest, koja se može odnositi na nekog člana vaše familije.

Sanjati da sahranjujete mrtvaca: Ukoliko ste sanjali da sahranjujete mrtvaca, taj san ima pozitivno značenje i ukazuje na to da ćete imati venčanje iz bajke i da će vam svi zavideti na lepom i bogatom partneru.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.