Šta znači sanjati bazen – sanovnik

Bazen u snovima ukazuje na sve ono što se nalazi duboko u vašoj podsvesti, a što ni sami sebi ne želite da priznate. Osim toga, bazen može da simboliše i veliku radost koja vam sledi u narednom periodu. Moguće je da ćete ići na neko putovanje ili da ćete upoznati ljude koji će pozitivno uticati na vas. Da biste mogli pravilno da protumačite vaš san, pokušajte da se prisetite što više detalja, a u nastavku možete pročitati nešto više o simbolici ovakvih snova.

Šta znači sanjati bazen?

Sanjati čist bazen: Ukoliko ste sanjali čist bazen, to znači da ste previše opterećeni svakodnevnim obavezama i raznim problemima i da nikako nemate vremena za sebe. Trebalo bi da pronađete neki način relaksacije i da se posvetite sebi. Bolje ćete se osećati, bićete zadovoljniji sobom, zdraviji i produktivniji na poslu.

Sanjati prljav bazen: Ako ste sanjali prljav bazen, to je znak da ste dugo potiskivali neke stvari i da vas je to mučilo iznutra. Sada pokušavate da se suočite sa svim brigama i nemirima zbog kojih ste se osećali loše. Potrebno je da promenite neke svoje navike i ponašanje i da odbacite sve negativne emocije koje su vas ispunjavale. Ako ste sanjali da se vi kupate u prljavom bazenu, to može imati negativnu simboliku i ukazivati na razne poroke kojima se možete odati. Vi ćete na taj način možda pokušati da ublažite tugu i bol koji vas ispunjavaju u poslednje vreme.

Sanjati prazan bazen: Ukoliko ste sanjali bazen koji je prazan, to je znak da se često na javi osećate usamljeno i da smatrate da je vaš način života prilično dosadan. Zapali ste u neku kolotečinu i nemate volju ni za šta. Niste ispunjeni ni emotivno ni poslovno. Pokušajte da obogatite svoj život nekim zanimljivim sadržajima i druženjem sa kvalitetnim ljudima.

Sanjati da se kupate u dubokom delu bazena: Ukoliko ste sanjali da se kupate u delu bazena gde je voda najdublja to znači da su vaše emocije veoma jake i duboke i da vam je teško da nađete utehu za nešto što vas muči već duže vreme.

Sanjati bazen u dvorištu: Ukoliko ste sanjali bazen koji se nalazi u dvorištu, to ukazuje da ćete uskoro doživeti ljubavnu romansu sa osobom koja je dosta mlađa od vas. Verovatno ćete naići na osudu okoline, ali suprotstavićete se svim preprekama i borićete se za svoju ljubav, što će se na kraju pokazati kao veoma dobra odluka.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.