Sanovnik krava – šta znači sanjati kravu

Krava u snovima može imati različitu simboliku. Ona često predstavlja majčinske instinkte i potrebu za brigu o nekome, a može da ukazuje i na poslušnost i pasivnost. Pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu, da biste na pravilan način mogli da ga tumačite.

Šta znači sanjati kravu?

Sanjati pitomu kravu: Ukoliko ste sanjali pitomu kravu, to je znak da stalno imate osećaj da ste pod pritiskom neke druge osobe i da morate sve da radite po njenoj volji. Morate stalno da budete ljubazni i da poštujete odluke te osobe, čak i ako se ne slažete sa njima. Moguće je da je u pitanju neko ko vam je nadređen u poslu ili osoba do koje vam je veoma stalo. Vi imate potrebu da izađete iz takvog odnosa, ali se plašite posledica.

Sanjati da krava pase: Ukoliko ste sanjali kako krava pase to znači da ćete doživeti veliko zadovoljstvo u skorije vreme.

Sanjati da se krava teli: Ukoliko ste sanjali kako se krava teli, to je dobar znak. Pred vama je veoma uspešan period i konačno ćete uspeti da ostvarite svoj cilj.

Sanjati kravu i tele: Ukoliko ste u vašem snu videli kravu sa teletom, to je znak da imate veliku želju da postanete roditelj, naročito ukoliko ovaj san sanja devojka ili mlada žena koja nema decu.

Sanjati kravu i bika: Ukoliko ste sanjali kravu i bika, to ukazuje da će se vaša porodica uskoro proširiti.

Sanjati kravu sa rogovima: Ukoliko ste sanjali kravu koja ima rogove, to znači da ćete ući u verbalni sukob sa nekim i da se ništa neće odvijati onako kako ste planirali. Period koji sledi za vas će biti dosta problematičan i pun briga, kojih nećete uspeti tako lako da se oslobodite.

Sanjati crnu kravu: Crna krava u snu znači da ćete se dosta namučiti da biste došli do svog cilja, ali na kraju će se trud ipak isplatiti.

Sanjati uginulu kravu: Ukoliko ste sanjali kravu koja je uginula to je znak da će vas neka osoba razočarati i povrediti, a moguće je i da ćete doživeti finansijski ili neki drugi gubitak. Trebaće vam dosta vremena da se ponovo dignete na noge.

Sanjati kravlji izmet: Ukoliko ste sanjali kravlji izmet, to je dobar znak i ukazuje na neki finansijski dobitak koji vam sledi u narednom periodu.

Sanjati krdo krava: Ukoliko ste sanjali krdo krava, to ukazuje na vašu potrebu da pripadate nekome.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.