Šta znači sanjati avokado?

Videti avokado u snu
Kada u snu vidite avokado, to znači da imate aktivan ljubavni život. Još uvek niste spremni da se skrasite sa jednom osobom, pa često menjate partnere. Moguće je da imate strah od vezivanja i strepite da ne napravite grešku zbog koje ćete se kajati. Lakše vam je da raskinete vezu kada se pojave prvi problemi nego da se borite da savladate prepreke. Roditelji će vršiti pritisak na vas da se uozbiljite. Ako ste u braku, verovatno vam se dopada druga osoba pa ćete biti u nedoumici kako da se ponašate.

Jesti avokado u snu
Kada sanjate da jedete avokado, to implicira da vodite računa o sebi. Redovno se bavite sportom i jedete zdravu hranu. Verovatno ste ranije imali višak kilograma ili zdravstveni problem koji vas je naterao da poradite na poboljšanju kvaliteta vašeg života. Želite da se osećate i da izgledate dobro. Nekada i padnete u iskušenje da preskočite trening ili pojedete slatkiš, ali ubrzo se vratite starim navikama. Partner u početku nije imao razumevanja, ali sada se desi da zajedno vežbate ili kuvate.

Davati nekome avokado da jede
Kada sanjate da hranite nekoga avokadom, to ukazuje da ćete preuzeti odgovornost da se brinete o osobi kojoj je potrebna pomoć. Moguće je da se radi o starijem članu porodice koji se razboleo. Iako imate mnogo obaveza, osetićete se bolje jer radite plemenitu stvar za osobu koja vas je čuvala kada ste bili mali. Pažljivo ćete pratiti svaki njen pokret i čvrsto ćete verovati u oporavak.

Sanjati da gulite avokado
Kada sanjate da gulite avokado to znači da ste smirena osoba koja svakom problemu pristupa sa dozom optimizma. Zbog toga vam se jedni dive, a drugi smatraju da ste neozbiljni. Vi ste navikli da odluke donosite hladne glave i svesni ste da vam nervoza neće doneti ništa dobro. Zato izbegavate rasprave koje za vas nemaju smisla, ali kada treba, umete da se založite za sebe.
Ako u vašem snu neko drugi guli avokado verovatno ćete dobiti dobar savet za pokretanje vlastitog biznisa. Neka osoba koja se dugo bavi takvim stvarima bi vam mogla otvoriti nove vidike i ohrabriti vas da se borite za tu svoju ideju.
Sanjati drvo avokada
Drvo avokada simboliše srećne trenutke. Pred vama je jedan miran period tokom koga ćete se osećati zadovoljno i srećno. Možda nećete rešiti baš svaki problem, ali ćete imati snage i volje da se suočite sa novim izazovima. Ako ste slobodni mogli biste početi intenzivno da se družite s osobom koja vam potpuno odgovara, a ako ste u vezi ili braku shvatićete da partnera više volite nego što mu/joj umete to da pokažete.

Sanjati da berete avokado
Ukoliko sanjate da berete plodove avokada to znači da će vam se trudi isplatiti. Uložili ste mnogo vremena i rada u nešto što je mnogima izgledalo kao suluda ideja u koju samo vi verujete. Sada ćete im dokazati da su bili u krivu i svi će početi da vas shvataju ozbiljnije.

San u kome neko drugi bere plodove avokada znači da bi neko mogao da preuzme zasluge za vašu poslovnu ideju ili projekat. Nećete pokušati ni da dokažete da ste to vi smislili jer ćete smatrati da to nema svrhe. Ipak, s vremenom će se pokazati vaše kvalitete, pa ni nagrada neće izostati.

Sanjati da sadite avokado
Ako sanjate da sadite avokado verovatno ćete odlučiti da promenite životne navike. Shvatićete da ste zanemarili svoje zdravlje, pa ćete se potruditi da se zdravije hranite i više krećete. Telo će vam biti zahvalno na tome.

Ukoliko, pak, sanjate da neko drugi sadi avokado prijatelji ili partner će vas nagovoriti da se konačno rešite poroka. Ostavićete alkohol ili cigarete i shvatićete da ste time samo uništavali svoje zdravlje.
Sanjati da kupujete avokado
Kupovna avokada u snu simboliše trošak. Možda ćete biti pozvani na venčanje, krštenje ili neku drugu proslavu za šta će vam trebati više novca. S obzirom da će to biti neplanirani izdatak mučićete se da ga uskladite sa vašim budžetom. Ukoliko budete razumno raspolagali novcem, nema razloga za brigu.

Sanjati da prodajete avokado
Ako sanjate da prodajete avokado to znači da biste mogli da dobijete vredan poklon od nekoga ko vam nije toliko blizak. Pitaćete se zašto je odlučio/la da vam to pokloni i sumnjaćete u njegove/njene prave namere. Ipak, ispostaviće se da ta osoba od ranije gaji simpatije prema vama i da je jednostavno poželela da vas počasti.

Sanjati da poklanjate avokado
Kada sanjate da vam je neko poklonio avokado iznenadiće vas lepa vest. Možda ćete čuti da neko u vašoj široj porodici planira venčanje ili čeka prinovu. U svakom slučaju ćete se mnogo obradovati.
Sanjati da ste dobili avokado na poklon
Ukoliko sanjate da vam je neko poklonio avokado to znači da će putovanje i zasluženi odmor o kome ste dugo razmišljali konačno moći da se realizuje. Rešićete svaku prepreku koja vas je sprečavala da sebi ispunite želju i napokon spakovati kofere.

Sanjati zreo avokado
Zreo avokado simboliše porodičnu sreću i blagostanje. Verovatno ćete se rešiti neke brige koja vas dugo muči, što će doneti olakšanje čitavoj porodici. Konačno ćete svi moći da odahnete i da uživate zajedno.

Sanjati zelen (nezreo) avokado
Nezreo avokado u snu znači da nije vreme za velike investicije. Ako planirate kupovinu stana, automobila ili nekog imanja posavetujte se sa ljudima koji o tome znaju mnogo više nego vi.
Sanjati truo avokado
Truo plod avokada obično znači da ćete se razočarati u prijatelja koga znate ceo život. Svojim ponašanjem će vas povrediti do te mere da ćete prekinuti svaki kontakt. Shvatićete da vas je sve vreme iskorištavao/la i da to nikada nije bilo iskreno drugarstvo, nego odnos iz interesa. Sve dok ste mu/joj trebali imao/la je potrebu da vas zove i da traži da se družite, a kada ste se vi našli u situaciji da vam treba pomoć ili podrška niste mogli da računate na njega/nju.

San se ne tumači ukoliko ste nedavno kupovali ili jeli avokado. Ako ste o ovoj biljci čitali ili gledali prilog na televiziji tumačenje je mnogo jednostavnije – ta priča je ostavila utisak na vas koji ste sa jave preneli na san.

Definicija avokada
Avokado je tropsko voće u obliku kruške koje raste u Meksiku i Srednjoj Americi.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.