Šta znači sanjati avion?

Snovi o avionima spadaju u pet najčešće traženih snova. Mogu imati razna značenja, a najčešće označavaju nestanak briga, promena na bolje u životu, potrebu za savetom starijih ili iskusnjih i slično. Iz ovog razloga smo avionima posvetili jedan detaljan i dug članak koji smo razbili u niz podznačenja…

Videti avion u snu ali na zemlji
Kada u snu vidite avion, to ukazuje da će vam se dogoditi promene na bolje. Moguće je da se nadate putu u inostranstvo gde biste želeli da živite i radite. Uskoro ćete dobiti zeleno svetlo da počnete da sređujete dokumenta i da pakujete kofere. Bićete veoma uzbuđeni jer se radi o zemlji u kojoj ste maštali da živite. Prvobitno, posao neće biti u skladu sa vašim obrazovanjem, ali vremenom ćete napredovati.

Videti avion u letu
Kada sanjate avion u letu, to označava da će vaše brige nestati. U narednih mesec dana, rešićete sve probleme koji su se godinama skupljali. Biće vam dosta jadikovanja nad sopstvenom sudbinom, pa ćete učiniti sve da ono prestane. Ako se nalazite u vezi koja vas ne čini srećnom, najverovatnije ćete se odvažiti i prekinuti to mučenje. Želećete više i bolje za sebe i počećete da radite na ostvarenju vaših ciljeva.

Sanjati da letiš putničkim avionom
Kada sanjate da letite avionom, to znači da će vam se rizik isplatiti. Uložićete vreme i novac u nešto što će, naizgled, delovati besmisleno. Jedino će vas vaša vera u uspeh održati. Nećete imati podršku roditelja i prijatelja koji će vam predviđati propast. Posle određenog vremena, moći ćete da ih pogledate uzdignute glave i da im prebacite da ste uspeli uprkos njihovom nerazumevanju i omalovažavanju.
Sanjati da ste zakasnili ili propustili avion
Ako u snu zakasnite ili propustite let avionom, taj san označava da ste pedantna osoba ali i da preterano brinete o svakodnevnim problemima koji vas okružuju. Stvari nisu onoliko bitne koliko izgleda da jesu i trebalo bi da se opustite.

Sanjati da iskačete iz aviona
Kada sanjate da iskačete iz aviona, to je upozorenje da se čuvate nezgoda. U poslednje vreme ste nemarni i često upadate u probleme. Moguće je da se osećate izgubljeno i ne nalazite drugi način da to saopštite okolini koja očekuje da donesete važne odluke. Želeli biste da još malo odložite surov proces odrastanja i ulaska u svet odgovornih ljudi. To vas može odvesti u nevolje pa će vas mnogi savetovati da se zaposlite ili odete u vojsku kako biste imali neku obavezu u životu.

Videti druge da iskaču iz aviona
Kada sanjate da drugi skaču ili padaju iz aviona, to znači da ćete odustati od nečega što ste dugo želeli. Moguće je da se radi o vezi u koju ste samo vi ulagali i želeli da uspe. Shvatićete beznadežnost te situacije i pustićete voljenu osobu da se bori za vas ili da ide. Začudićete se koliko će vam ta odluka doneti olakšanje i mirniji san. Moguće je da će bivši partner želeti da vas povrati, ali vi ćete shvatiti da vam je bolje bez njega.

Sanjati da ste ispali iz aviona i da padate
Kada u snu padate iz aviona, to implicira da ćete imati koristi od nekoga ko vam nije ulivao poverenje. Kod vas se stvari dešavaju kada im se najmanje nadate ili kada od njih u potpunosti odustanete. Najverovatnije da ćete i ovaj put dići ruke od posla ili ljubavne veze kada ćete dobiti ponudu od nekoga ko vam se na prvi pogled učinio neozbiljnim. Pošto nećete imati drugog izbora, prihvatićete je sa minimalnim očekivanjima. Iznenadićete se kako prvi utisak može da prevari.

Sanjati da letite vojnim avionom ili mlaznjakom
Ako letite mlaznim vojnim avionom u snu, vi ste neustrašiva osoba na javi. Ne bojite se prihvatati rizike i gotovo uvek ti rizici vam se isplate. Ipak vaši bližnji brinu za vas jer prije ili kasnije neki rizik će biti nepotrebno preuzet.

Sanjati da ste zaspali u avionu
Ako ste sanjali da ste zaspali u avionu to označava da vam predstoje bezbrižni dani što se tiče zdravlja i finansija.

Sanjati da vidite ili pričate sa kapetanom aviona
Ako pričate u snu sa kapetanom aviona to znači da bi ste u stvarnosti oko nekog problema trebali posavetovati sa porodicom, a ništa ne raditi sam na svoju ruku.
Sanjati stjuardesu ili stjuarda
San u kojem vidite ili pričate sa stjuardesom ili stjuardom označava priliku za romantične susrete sa javi, i to sa osobom koja vam se jako dugo dopada.

Sanjati da avion pada u kojem ste vi
Ovaj san označava da imate neke strahove vezane za vezu u kojoj ste ili nedostatak veze sa nekim. Moguće je da se osećate usamljeni. Trebalo bi da se više družite sa prijateljima, porodicom ili da upoznajete nove ljude.

Pilotirati ili voziti avion
San u kojem vi pilotirate tj. vozite avion označava da trebate preuzeti u svoje ruke nekakvu situaciju koja se odvija u vašem ili životu vaše porodice. Svi su neodlučni kako da je reše iako je situacija lako rešiva. Na vama je da presečete Gordijev čvor. Alternativno ovo može značiti da vam predstoji period u kome ćete preuzeti situaciju nad svojom sudbinom i životom.
Sanjati srušen ili uništen avion ili avionsku nesreću
Ako u snu vidite srušen ili uništen avion pre dugo vremena, to označava da ćete u daleko budućnosti iskusiti problem zbog nečega što ste učinili ove godine. Ako pak vidite avion koji je tek pao, to označava da će problem doći na naplatu mnogo ranije.

Sanjati aerodrom i više aviona
Ako sanjate aerodom i na njemu jedan ili više aviona predstoji vam kraće putovanje na javi. Moguće je da ćete posetiti neku rodbinu koju niste dugo videli. Isto tako moguće je da vam predstoje gosti ili će vas posetiti dalja rodbina koja se neće dugo zadržatti kod vas.

Značenje snova može biti mnogo jednostavnije. Ako ste skoro putovali avionom ili ga videli na televiziji ili uživo, sigurno je ostavio utisak na vas pa ste ga sanjali.

Definicija aviona ili zrakoplova
Avion ili zrakoplov je mašina za letenje koja je teža od zraka, a koja uzgon dobija pritiskom zraka na njegova krila.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.