Šta znači sanjati ašov?

Videti ašov u snu
Kada u snu vidite ašov, to je znak da vam predstoji težak posao. Moraćete još mnogo da se trudite i radite na sebi kako biste dobili posao koji želite. Moguće je da ste nestrpljivi i da sve želite preko noći, ali ubrzo ćete shvatiti da stvari ne funkcionišu kako ste vi zamislili. Biće vam potrebne godine učenja i usavršavanja da biste bili na poziciji koja bi vam omogućila dobru zaradu i priznanje u društvu. Ako ste u poslednje vreme zapostavili partnera zbog posla, moraćete da se potrudite i posvetite mu mnogo vremena kako bi vam oprostio. Verovatno ste počeli da se bavite nekim hobijem ili da radite dodatni posao što će naljutiti partnera i uzrokovati brojne nesuglasice.

Kopati ašovom – ašoviti zemlju
Kada sanjate da kopate ašovom, to simbolizuje nova ljubavna osvajanja. Upoznaćete osobu koja će na vas ostaviti jak utisak. Učinićete sve da privučete njenu pažnju i bićete uvereni da ste u tome uspeli. Suprotno vašim očekivanjima, bićete odbijeni što će vas još više zaintrigirati. Nećete odustati od namere da osvojite tu osobu iako će vam šanse u početku biti zaista male. U ovom slučaju vodićete se izrekom „strpljen-spasen“.

Ukoliko sanjate da neko drugi kopa ašovom to implicira da ste ljubomorni na partnera ili da zavidite prijatelju na njegovom ljubavnom životu.

Trudite se da svaki slobodan trenutak provedete s osobom koju volite i krivo vam je kada on/ona želi da deo svog slobodnog vremena posveti prijateljima ili porodici. To doživljavate kao izdaju i smatrate da nije pošteno da vi u vezu uložite sve, a on/ona ništa. Ipak, razmislite da li je to stvarno tako i da li je normalno da se ponašate toliko posesivno. Ako nastavite da gušite partnera, velika je verovatnoća da će da vas ostavi.
Sanjati novi ašov
Ako sanjate nov, nekorišten ašov to znači da će vaš trud uroditi plodom. Konačno ćete dobiti priznanje koje dugo čekate. Bilo je trenutaka kada ste želeli da odustanete jer vam se činilo da je sve uzalud. Ipak, imajte strpljenja, jer biste u bliskoj budućnosti mogli biti nagrađeni. Poslodavac ili nadređeni će shvatiti koliko ste važan deo tima, te će učiniti sve da vas tu i zadrži. Moguća je povišica ili dodatni slobodni dani. I jedno i drugo će vam dobro doći.
Sanjati stari ašov
Kada sanjate stari zarđali ašov verovatno ste zanemarili blisku osobu. Posao ili neke druge obaveze vam već neko vreme ne dozvoljavaju da se posvetite članu porodice ili prijatelju. On/ona je pokušao/la suptilno da vam ukaže na to, a vi to niste primetili. Pokušajte da se bolje organizujete jer biste u suprotnom mogli da izgubite nekoga ko vam je izuzetno drag.

Sanjati prljav ašov
Ukoliko u snu vidite prljav ašov to znači da imate mnogo nezavršenih poslova ili mnogo nerešivih problema. Zbog toga ste konstantno pod stresom. Ne uspevate da svoje vreme rasporedite kako treba, pa vam se na kraju dana čini kako niste uradili ništa. Probajte da odredite prioritete, jer dobro znate da ne može sve i odmah. Nekim problemima se morate više posvetiti, dok su drugi rutinski. Kako god, moraćete „konsolidovati snage“ kako biste uspeli sve da završite.

Sanjati da kupujete ašov
San u kome kupujete ašov simbolizuje potrebu da iz svog života izbacite osobu koja vas već neko vreme guši i zamara. Moguće je da je reč o dugogodišnjem prijatelju ili partneru čije mane ste sve do sada prihvatali sa razumevanjem. Ipak, došlo je do tačke kada osećati da ta osoba iz vas crpi svu pozitivnu energiju. Posle nekog vremena sa njim/njom osećate se prazno i frustrirano. Ne biste želeli da ugasite vaš odnos, ali polako shvaćate da je to neminovno.

Sanjati da prodajte ašov
Ako u snu nekome prodajete ašov to znači da ćete konačno naći način da ostvarite svoje planove. Možda se vaše metode neće svideti ljudima iz vaše okoline, ali vas to neće zamarati. Potrudićete se da postignete šta želite, makar vas to košatalo nekih prijateljstava. Po prirodi ste odlučna osoba koja u svakom momentu zna šta želi i ne libi se da to i postigne. Ipak, morate biti svesni da bi deviza „Cilj opravdava sredstvo“ mogla jednog dana da vam se odbije o glavu.

Sanjati da poklanjate ašov
Ukoliko u snu nekome poklanjate ašov to implicira da se trudite da deo svojih obaveza prebacite na nekog drugog. Svesni ste da vam za ispunjenje zadataka treba mnogo truda i rada i to vam se nikako ne dopada. Zato ćete se svim silama potruditi da nađete vrednog pomoćnika.
Sanjati da ste dobili ašov na poklon
Kada sanjate da ste dobili ašov na poklon upoznaćete uticajnu osobu koja bi mogla da vam pomogne da završite fakultet, pronađete ili promenite posao. Potrudićete se da skrenete pažnju na sebe i dokažete da ste sposobna osoba. Vaša profesionalnost i marljivost bi konačno mogla da se isplati, ali samo uz pomoć njega/nje. Zato ne treba da odustanete ako vas prvi put odbije. Shvatite to kao test i potrudite se da dokažete da vredite.

Sanjati da ste slomili ašov
Ako u snu vidite slomljen ašov ili ste ga vi slomili to znači da neki poslovni sastanak neće proći onako kako ste očekivali. Verovatno ste se nadali da će vaše znanje i kompetencija biti dovoljni da vas neko vidi kao odličnog kandidata za posao, ali se ispostavilo da to nije tačno. Dugo ćete razmišljati gde ste pogrešili i da li ste mogli na neka pitanja da odgovorite drugačije. Naposletku ćete prihvatiti da je tako moralo da bude i krenuti dalje.

Sanjati da ste nekoga udarili ašovom
Ukoliko sanjate da ste vi nekoga udarili ašovom verovatno će vam sinuti dobra poslovna ideja. Počećete da je razdrađujete detaljno i imaćete dovoljno energije i volje da je do kraja realizujete. Ipak, ne očekujte da će vam to odmah doneti dobitak. Na veliki novac ćete morati još malo da pričekate.
Sanjati da je vas neko udario ašovom
Kada sanjate da vas je neko udario ašovom to znači da je vreme da posetite lekara. Već dugo odlažete redovne kontrole, što nikako nije dobro. Prestanite da dijagnoze za simptome koje imate i lekove kojima se trebate lečiti tražite na internetu. Time samo možete još više da narušite svoje zdravlje.

Ako ste nedavno bili u dodiru s ašovom ili nekom drugom poljoprivrednom alatkom san se tumači jednostavnije – to je ostavilo utisak na vas koji se sa jave preneo na san.

Definicija ašova
Ašov je poljoprivredno oruđe koje služi za ručnu obradu zemljišta, rasađivanje i vađenje sadnica.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.