Astronom – šta znači sanjati astronoma?

Sanjati astronoma
Kada sanjate astronoma, to označava da vas brine budućnost. U poslednje vreme se suočavate sa situacijama na koje niste navikli. Ranije ste se osećali ušuškano u sigurnost posla ili emotivne veze, a sada vam se čini da stvari postaju neizvesne. Imali ste i veću finansijsku podršku roditelja. Osetićete se prepušteni sami sebi što, pored straha, u vama može probuditi želju da se borite i dokažete da ste sposobni da se osamostalite.

Značenje sna može biti i da ćete imati uspeha u projektu na kome ste dugo i predano radili. Posvetili ste se zadatku koji ste od nekoga dobili ili sami sebi postavili. Vaš trud će se isplatiti i dobićete ponudu za nastavak saradnje ili stipendiju za studije u inostranstvu. Svi će biti oduševljeni vašim perfekcionizmom i osećajem za detalje. Hrabro ćete istrajati uprkos sumnjama i strahu da vaš rad neće biti cenjen onako kako zaslužuje.

Biti astronom
Ukoliko sanjate da ste vi astronom to znači da će vam se ostvariti nešto čemu dugo težite. Moguće je da ćete završiti fakultet, pronaći dobar posao ili promeniti zanimanje. Verovatno ćete biti cenjeni u poslu kojim se bavite. Kolege će vas poštovati, a nadređeni ili saradnici će vas smatrati pouzdanim partnerom. Ukoliko se bavite javnim poslom, moguće je da ćete steći veliku slavu.

Upoznati astronoma
Ako sanjate da upoznajete astronoma to implicira da biste želeli da biste želeli da „prečicom“ stignete do cilja. Nemate volju da „zapnete“, da se trudite i radite, te čekate da to neko prepozna i nagradi. Težite ka tome da sa što manje truda postignete svoj cilj. Do sada ste tek delimično imali uspeha, ali vam se lenjost i pasivnost mnogo puta odbila o glavu. Ipak, vi ne odustajete od svojih namera, bez obzira na to šta vam savetuju prijatelji i porodica.
Razgovarati s astronom
Kada u snu razgovarate s astronom to simboliše potrebu za pažnjom. Moguće je da se u svakom društvu osećate zapostavljeno. Retko ko vas shvaća ozbiljno ili sluša to o čemu govorite. To mnogo utiče na vaše samopozdanje, pa se sve češće povlačite u sebe. Niste sigurni šta da uradite kako bi vas ljudi videli onakve kakvi jeste. Dodatni pritisak stvara i to što bliske osobe smatraju da ste sami krivi za to i teraju vas da učestvujete u nečemu što ne želite ili vas ne zanima.
Ukoliko sanjate da neko drugi razgovara s astronom to znači da ste vrlo intuitivna osoba. Umete da prepoznate kada nekome treba pomoć i da saslušate sagovornika. Ipak, ne pomaže vam to što ste osećajni i apatični. Tuđe brige i probleme previše uzimate srcu. Ukoliko biste konačno shvatili da ne možete baš svima da pomognete, život bi vam bio lakši i jednostavniji.

Svađati se s astronom
San u kome se svađate s astronomom znači da će neko pokušati da vas prevari ili slaže. Postoji mogućnost da se upletete u neki posao koji je „sa druge strane zakona“. U sve to ćete ući nedovoljno obavešteni, pa ćete tek s vremenom shvatiti o čemu se radi. Trebaće mnogo truda i hrabrosti da „presečete“ i da se izvučete iz te situacije.

Ako se u vašem snu neko drugi svađa s astronomom postoji mogućnost da ćete se naći u centru nekog skandala ili trača. Svojim ponašanjem ćete dati povod okolini da, uz dodavanje „sočnih“ informacija pokrene priču o vama. Verovantno će vas povezati sa zauzetom osobom suprotnog pola koja je pri tome vrlo uticajna u društvu. Uzalud ćete pokušavati da bilo šta demantujete jer „čaršijske priče“ nećete moći da zaustavite. Jedino što možete jeste da se potrudite da to ne utiče na vaš svakodnevni život, odnos sa porodicom, prijateljima ili partnerom.

Kriti se od astronoma
Kada sanjate da se sakrivate od astronoma to implicira da bežite od stvarnosti. To što češto maštate moglo bi da postane veliki problem. Zanemarijete svakodnevne obaveze i čvrsto verujete da će se stvari same rešiti. To izluđuje vašeg partnera ili članove porodice je ne mogu da se oslone na vas. Vi ništa ne planirate i mnogo toga prepuštate slučaju. Zbog toga ste često bez novca, ali vam to ne predstavlja problem. Sigurni ste da će se sve samo rešiti. Ovakav pristup životu priliči osobama u ranim dvadesetim godinama. Ako ste davno prešli tu cifru morali biste početi da razmišljate o budućim potezima i shvatiti zašto vam bližni često govore da ste neozbiljni.

San u kome pomažete nekome da se sakrije od astronoma znači da imate potrebu da promenite mesto boravka. Verovatno razmišljate o preseljenju u inostranstvo jer vam situacija kod kuće nije baš najsjanija. Trenutno ste u fazi kada biste pristali na sve kada bi vam to omogućilo odlazak.
Ljubiti se s astronom
Ako sanjate da se ljubite s astronom to znači da ćete upoznati osobu koja će vas oduševiti svojim stavovima i načinom razmišljanja. Moguće je da će to biti osoba suprotnog pola, pa nije isključeno ni da ćete se zaljubiti. Shvatićete da ste sve vreme na mnoge stvari gledali iz pogrešnog ugla, te da vas je to kočilo u ostvarenju ciljeva. Ona/on će vam pomoći da na sve gledate sa vedrije strane.

Ukoliko ste u vezi ili braku počećete da poredite partnera sa njim/njom, što bi moglo da vas dovede u nepriliku. Partner bi mogao da primeti vaše čudno ponašanje. Možda zbog ponosa neće odmah početi da preispituje vaše osećaje, ali dugoročno gledano ne biste trebali da ga/je „zavlačite“ jer to nije zaslužio/la.

Tući se s astronomom
San u kome se tučete s astronomom simbolizuje neku moralnu dilemu. Verovatno ste saznali nešto o partneru/ki vašeg prijatelja, što vas je iznenadilo i šokiralo. Dvoumite se da li da kažete šta vas muči ili da se pravite kako je sve u redu. Plašite se da biste mogli da izgubite bliskog prijatelja, ukoliko on/ona vaše namere shvati na pogrešan način. Sa druge strane, ne biste želeli da imate tajne pred njim/njom. Ako ne želite da vam se neugodni snovi ponavljaju, moraćete uskoro da donesete odluku, ma kakva ona bila.
Ubiti astronoma
Ukoliko sanjate da ubijate astronoma to znači da ćete odustati od svog cilja. Shvatićete da vam treba previše truda i odricanja da biste ga ostvarili. Odlučićete da prihvatite trenutni poredak stvari i nastavite dalje. Možda će vas kopkati to što se niste više borili, ali ćete znati da ste odluku doneli na temelju dugog razmišljanja.

Kada sanjate da neko drugi ubija astronoma to znači gubitak. Ne mora nužno da se radi o materijalnom gubitku. Moguće je da ćete izgubiti bliskog prijatelja koji će odlučiti da se distancira od vas i posveti sebi i svom životu ili će partner priznati da više ne želi da bude sa vama. Sve to će vam vrlo teško pasti. Dugo će vas mučiti pitanje gde ste pogrešili i zašto se tako nešto desilo baš vama. Spas ćete pronaći u krugu porodice, a nije isključeno ni da ćete više vremena posvetiti poslu kako biste zaboravili to što vas tišti.

Ako ste po struci astronom ili poznajete nekoga ko se bavi tim poslom, san se ne tumači. Ukoliko ste nedavno čitali u knjigu ili novinski članak o astronomiji tumačenje je jednostavnije – to što ste saznali je ostavilo utisak na vas.
Jedna od mogućnosti je da ste srećni u ljubavi. Imate partnera koji bi za vas skidao zvezde sa neba. Zračite pozitivnom energijom koja svima u vašoj okolini ulepšava dan. Ako još uvek ne živite zajedno, verovatno ćete uskoro doneti tu odluku ili stati na ludi kamen.

Definicija astronoma
Astronom je naučnik koji se bavi izučavanjem astronomije ili astrofizike.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.