Šta znači sanjati ambulantu?

Videti ambulantna kola
Kada u snu vidite ambulantna kola, to je simbol radosti. Verovatno ste pod pritiskom jer imate zdravstveni problem koji vas muči. U narednom periodu, osetićete se mnogo bolje i tegobe će nestati kao rukom odnesene. To neće biti razlog da zapostavite kontrole i da se ne pridržavate saveta lekara. Ako se to dogodi, postoji mogućnost da se bolest vrati. Osetićete veliko olakšanje, prvenstveno psihički, a zatim i fizički

Raditi u ambulanti
Kada sanjate da radite u ambulanti, to implicira da volite prolazne avanture. Uživate u izlascima i neobaveznim vezama. Ne želite da budete sa samo jednom osobom i ne verujete u brak kao instituciju. Moguće je da roditelji vrše pritisak na vas da se uozbiljite. Niste bili srećni u dugim vezama, pa se radije odlučujete da provedete kratak period sa nekim ko želi samo da se zabavlja.

Da neko vozi ambulantna kola
Ako sanjate da neko drugi vozi ambulantna kola to znači da morate da budete oprezniji u komunikaciji s osobama suprotnog pola. Nepromišljene reči bi mogle da vas koštaju dobre reputacije za koju ste se mnogo pomučili.

Voziti ambulantna kola
Ukoliko u snu vozite kola hitne pomoći moguće je da će vas nečiji savet zbuniti. Naći ćete se u situaciji u kojoj će vam trebati nečije mišljenje. Možda ćete se obratiti partneru, prijatelju ili članu porodice koji će svojim savetom samo dodatno da zakomplikuje situaciju u vašoj glavi. Shvatićete da ćete odluku o tome šta da uradite morati doneti sami. Ponekad se jednostavno oslonite na vlastiti instinkt.
Lečiti se u ambulanti
Ako sanjate da se lečite u ambulanti to simboliše nedostatak pažnje ili ljubavi. Moguće je da se osećate usamljeno ili da vam trenutno ne prijaju ljudi sa kojima ste bliski. Moraćete da se zapitate zašto je to tako. Da li je problem u vama ili u okolini. Verovatno osećate nerazumevanje od strane prijatelja ili partnera. Ako ste u braku ili dužoj vezi moguće je da ste se zasitili partnera i da vam smeta svaka njegova reč ili postupak. Osećate da vam ne poklanja dovoljno pažnje, a ne umete da mu to kažete bez da uđete u konflikt.
Ukoliko ste dugo sami verovatno ste počeli da sumnjate da ćete pronaći srodnu dušu. Svaki pokušaj da se zaljubite u pravu osobu se na kraju izjalovio. Neko vas je duboko povredio i sada ne verujete nikome, čak ni onima koji možda imaju dobre namere.

Sanjati pacijente u ambulanti
Kada sanjate da se bliska osoba leči u ambulanti moguće je da ste zabrinuti za zdravlje roditelja ili prijatelja. Pokušavate da ih ubedite da posete lekara, ali je svaki konstruktivan razgovor završio svađom. Ne znate kako da mu/joj objasnite da se neki simptomi ne smiju zanemarivati.

Ako sanjate da ste okruženi nepoznatim osobama koje se leče u ambulanti doživećete neugodnost na poslu. Okolina će posumnjati u vašu sposobnost da obavite važan zadatak. Premda vam to stvara stres, potruditećete se da im dokažete da su u krivu.

Napustiti ambulantna kola
Ukoliko sanjate da napuštate ambulantna kola rešićete se lukavih neprijatelja. Verovatno vas neko pokušava prevariti ili obmanuti. Budite oprezni sa novcem jer bi evenutalni potpis nekog ugovora ili usmeni dogovor sa nepouzdanim partnerom mogao da vam izazove mnogo glavobolje.

Ako sanjate da neko drugi napušta ambulantu to simboliše nepredviđeni trošak. Mogući su kvarovi na automobilu ili na kućanskim aparatima. S obzirom na trenutnu finansijsku situaciju to će biti značajan rashod u vašem budžetu.
Paliti ambulantna kola
Kada sanjate da palite ambulantu podsvest vam govori da nešto oko čega se mnogo trudite ne dalje željene rezultate. Posvetili ste mnogo vremena poslu nadajući se da će vam doneti značajan finansijski dobitak, ali se isplativost još uvek ne nazire. Moraćete uložiti još mnogo truda i strpljenja da biste videli rezultate.

S druge strane, moguće je i da niste zadovoljni privatnim životom. Osoba koja vam se dopada ne pokazuje nikakvu nameru da vam se približi. Moguće je da ni vi njemu/njoj niste dali konkretan signal da ste zainteresovani, te da se uzalud nervirate. Ako vam je zaista stalo do toga da budete zajedno, napravite prvi korak. Tada ćete biti načisto da li je vredelo čekati ili ne.

Ako sanjate da neko drugi pali ambulantu to znači da ćete biti svedok neke nelegalne radnje. Možda ćete se naći u situaciji u kojoj bliska osoba radi protiv zakona. Znaćete da to nije dobro za njega/nju i pokušaćete da ga/je odgovorite od toga. S obzirom da verovatno nećete uspeti, odlučićete da se držite po strani i da nikome o tome ne govorite.
Ruzabijati ambulantu
San u kome vi razbijate ambulantu znači da ćete se razočarati u voljenu osobu. Prijatelj ili partner će pokazati neke osobine koje do sada niste primećivali, pa ćete pomisliti da ga/je uopšte ne poznajete. To će dovesti do distance, a u krajnjoj liniji i do potpunog prekida komunikacije. Shvatićete da vam je bolje da kraj sebe nemate takvu osobu. Možda će vam na početku biti krivo i žao što ste tako postupili, ali ćete znati da ste uradili pravu stvar.

Ako u snu neko drugi ruši ambulantu podsvest vam govori da ste umorni. Verovatno su vam se obaveze i problemi iz dana u dan gomilali, a vi ste se trudili da sve rešavate na vreme. Sada vas telo i duh upozoravaju da je vreme da usporite, jer bi velika količina stresa mogla da izazove ozbiljne zdravstvene probleme.

Biti u ambulantnim kolima
Kada sanjate da ste u ambulanti, to označava sreću u nesreći. Moguće je da je član porodice bolestan. Bićete veoma obeshrabreni i nećete shvatiti zašto se njemu to dogodilo. Ipak, desiće se nešto dobro u nesreći, a to je da ćete ponovo postati složna porodica. Verovatno ste se udaljili i niste imali strpljenja i razumevanja jedni za druge. Ova bolest će to promeniti i naučićete da se brinete o rođacima kao i oni o vama.
Da vas pretiči ambulantna kola
Kada u snu vidite ambulantna kola podsvest vas upozorava da morate da prestanete da živite u prošlosti. Moguće je da već duže vreme razmišljate o nečemu što se desilo ranije i što je bitno odredilo tok vašeg života. Želeli biste da ste tada doneli drugačiju odluku koja bi za vas bila povoljnija. Vreme je da se otarasite tih misli i da krenete dalje. Pokušajte da shvatite da ste vi zaslužni za sve dobro i loše što vam se dešava. Zato se trgnite i počnite da živite u sadašnjosti. Samo tako možete očekivati svetlu budućnost.

Udes s ambulantnim kolima
Kada sanjate saobraćajnu nesreću u kojoj su učestvovala kola hitne pomoći to simbolizuje opasnost. Moguće je da ćete se lično naći u rizičnoj situaciji ili će neko od vaših bližnih biti u opasnosti. To će izazvati mnogo stresa, ali ne i negativne posledice.

Sirena ambulantnih kola
Videti pod: Šta znači sanjati alarm?

Ako ste se nedavno vozili ambulantnim kolima ili bili u ambulanti san se ne tumači. Ne tumači se ni ukoliko vaš svakodnevni život podrazumeva susret sa hitnom pomoći ili ambulantnim kolima. Ako ste o tome nedavno razgovarali sa nekim ili gledali na televiziji scene u kojima se pojavljuje hitna pomoć podsvest u snu obrađuje viđeno na javi.

Definicija ambulante
Ambulanta je zdravstvena ustanova koja služi za pružanje pomoći lakšim bolesnicima, ali i hitnim slučajevima.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.