Šta znači sanjati ambis?

Videti ambis u snu
Kada u snu vidite ambis, to je znak da se nečega plašite. Moguće je da ste u teškoj situaciji koja vas je navela da se okrenete nekom poroku. Depresivni ste i više se ne nadate da će stvari krenuti na bolje. Svi vas opominju da se trgnete pre nego što zapadnete u ozbiljne probleme.

Sanjati pad u ambis
Kada u snu padate u ambis, to upozorava na bolest. Verovatno ne vodite računa o zdravlju i uvek imate preča posla od sporta. Živite brzo, a tako se i hranite. To će pogoršati vaše stanje pa je moguće da ćete morati na pregled ili u bolnicu.

Propadati u ambis bez dna
Kada u snu padate u mračan ambis bez dna, to je simbol velikih briga. Ako imate privatni biznis, a zadužili ste se, nalazite se u ozbiljnom problemu. Nećete biti u mogućnosti da vraćate dugove, a partner neće imati razumevanja. Želeće da mu/joj obezbedite kvalitet života na kakav je navikao/la.

Gurnuti nekoga u ambis
Ako sanjate da gurate nekoga u ambis, to označava veliku nevolju. Grize vas savest jer niste bili iskreni prema prijatelju. Čak i da se radi o prećutkivanju stvari, imaćete osećaj da ste se loše poneli. Ako donese lošu odluku, smatraćete to vašom krivicom.
Skočiti u ambis
Kada u snu skačete u ambis, to je upozorenje da dovodite sebe u smrtnu opasnost. Verovatno ćete imati posla sa ljudima koji se bave nezakonitim stvarima. Iako se nećete osećati dobro zbog toga, zaslepeće vas zadovoljstva koja takav način života omogućava.
Neko drugi da skače u ambis
Ako sanjate da drugi skaču u ambis, to implicira da ćete imati neprijatnosti tuđom krivicom. Moguće je da će vas neko oklevetati jer više niste u vezi. Čućete svakakve laži koje će vas pogoditi. Biće vam žao što ste mu/joj verovali i pričali intimne stvari.

Probuditi se pre pada u ambis
Ukoliko se probudite pre pada u ambis to znači da vas u budućnosti očekuje veliki uspeh. Premašićete vlastita očekivanja, a to će mnogi umeti da prepoznaju. Vaš trud će konačno da se materijalizuje što će vam dati dodatni motiv da nastavite da radite na sebi. Mogli biste zapasti za oko nekoj uticajnoj osobi, što će izroditi ponudom za saradnju.

Biti na ivici ambisa ili provalije
San u kome stojite na ivici ambisa i plašite se da ćete da padnete simboliše zabrinutost za nekoga koga volite. Moguće je da se prijatelj ili neko od članova porodice susreće s ozbiljnim zdravstvenim problemima, a vi ne znate kako da mu/joj pomognete. Imajte u vidu da je podrška veoma važna, ali da je to sve što možete da učini za njega/nju, jeste da budete tu kada zatreba.

Izbeći pad u provaliju
Ako sanjate da ste „za dlaku“ izbegli da padnete u ambis to znači da ćete u bliskoj budućnosti izbeći sukob sa kolegom, nadređenim, partnerom ili bliskom osobom. Možda ćete se naći u situaciji da branite svoje postupke, ali ćete ipak uspeti da dokažete da ste u pravu i bez rasprave.

Spasiti nekog od pada u ambis
Ukoliko sanjate da pokušavate da spasite nekoga ko pada u ambis to znači da ćete čuti dobru vest. Verovatno će vam prijatelj ili poznanik javiti da je sa njegovim zdravljem sve u redu i to će doneti veliko olakšanje.
Ako se uspeli da spasite nekoga ko je padao u bezdan to znači da ćete se u bliskoj budućnosti rešiti velike brige. Nešto što vas dugo muči će se rešiti na neočekivan način. To ne znači da nećete morati da „prinesete žrtvu“, ali će ona biti manja nego što ste očekivali.

Baciti kamen u ponor
Kada u snu bacate kamen u ponor to simboliše da ste se o nekoga mnogo ogrešili. Verovatno ste prijatelju ili kolegi zamerali za njegove/njene postupke, bez da ste se zapitali zašto je nešto uradio/la tako kako je uradio/la. Ubuduće se pokušajte postaviti u kožu ljudi za koje mislite da su vam učinili neko zlo, pre nego što donesete zaključak da su to učinili iz loše namere.

Ovakve snove prate osećaj straha, nemira, panike, uzbuđenja, pa i zadovoljstva. Ne tumače se ukoliko ste gledali film ili čitali knjigu u kojoj se pominje ponor zato što vaš mozak obrađuje informacije koje je na javi dobio.
Definicija ambisa
Ambis je mesto koje zbog velike dubine ima zastrašujući izgled. Sinonimi za ambis su ponor, bezdan, provalija, propast, itd.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.