ŠOK! MILJANINA TRUDNOĆA IZREŽIRANA? Bojanić RASKRINKAO Kuliće: „Vi ste GLUMCI, on je ŽRTVA!“

Haos!

Miloš Bojanić je napravio pravu pometnju, kada je tokom emisije „Pitanja gledalaca“ istakao, da smatra da je odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, prava „španska serija“. Tokom sinoćnje emisije „Gledanje snimaka“, Bojanić je pokušao da objasni, šta je mislio kada je to rekao. On je još jednom ostao misteriozan, ali je istakao da je u toj seriji Zola “žrtva“, Miljana “Loš policajac“, a Marija “dobar policajac“.

Na današnjem porodičnom sastanku, pevač se ponovo osvrnuo na tu priču, pa je objasnio šta je mislio, kada je rekao da je odnos Kulićeve i Čolića “španska serija“.

– Postoje glumci, postoji režija, tu je uključeno četvoro ljudi, ovde je troje. Četvrti je čovek iz Dervente. Ja mislim da je to sve u sklopu i da ćemo dalje gledati seriju. Četvrti je Zolin menadžer, a mi smo statisti – istakao je Miloš.

Bojanić je onda posavetovao Zolu da čuva ugled svoje buduće žene, mislići na to, da nemaju intimne odnose pred kamerama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.