Naredna tri dana će biti izuzetno važna za vaš finansijski i emotivni plan: VENERA OPOZICIJA URAN (do 13.10.2019)

Tranzitna Venera iz znaka Škorpije ulazi u opoziciju prema Uranu iz znaka Bika.

Naredna tri dana će biti izuzetno važna za vaš finansijski i emotivni plan.

U ova tri dana, kontakt Venere i Urana će donijeti sukob mišljenja, subjektivan doživljaj stvarnosti, te pretjerane i dramatične reakcije na dešavanja u Vašoj neposrednoj okolini.

Ako niste zadovoljni nečim, ako se osjećate zanemarenima od strane partnera ili prijatelja, ovo je vrijeme da napravite presjek i donesete nove, bolje i kvalitetnije odluke, koje će se ticati samo vas i vašeg boljeg života.
Ako ste usamljeni, vaša znatiželja vas može odvesti na put upoznavanja nekog novog, za koga ćete vrlo brzo shvatiti da ga, dalekosežno gledano, ne vidite u vašoj budućnosti. Ovo nije vrijeme za otpočinjanje novih veza. Na finansijskom planu, ovaj aspekt će ukazati na nezadovoljstva i prolazno stanje agonije zbog istrošenih resursa.
Zapamtite, ponekad nije dovoljno samo preći most. S vremena na vreme, morate prvo spaliti most, pa preplivati rijeku tj. savladati situaciju na teži način, jer time stičemo iskustvo, koje će nam biti potrebno za neke nove pobjede!
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.