SMS poruke za katolički Božić

Božićni i novogodišnji blagdani su idealna prilika da se obnove neka stara prijateljstva i osveže ona novija. Da se pokaže naklonost i privrženost. Za sve vas pripremili smo neke lepe božićne čestitke, za prijatelje, rodbinu i sve druge vama drage osobe. Srećan Božić svima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru.

SMS poruke za katolički Božić
U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, u srcu mladost, a u radu uspjeh, puno sreće i lijepih snova neka tebi donese Božić i godina Nova!

Dok nebom lete pahulje bijele, dok se sada poljupci i darovi dijele, anđeli nek poruku ponesu na krilima bijelim, da ti najstretniji Božić od srca želim!

Nek vam srebrne zrake Božićnog jutra pod borom osvijetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi…

Zvjezdano nebo noćas blista i svi slavimo Isusa Krista, na nebu sjajni mijesec se zlati, Božji blagoslov neka Vas prati! S-R-E-T-A-N B-O-Ž-I-Ć!!!!!!

S prvim zracima sunca nek bozićno jutro dodje u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Želim ti najljepši Božić uz ispunjenje svih želja!

Ova poruka zrakom juri jer danas joj se opasno žuri da prenese sve najljepše želje i ove riječi koje ti sretan Božić žele…

Noćas kada posebnim sjajem zvjezdano nebo blista i kad svi mi slavimo Isusa Krista, poželeću da dok god se sjajni mijesec zlati, da te Božji blagoslov prati! Sretan Božić!

Ljubav i radost, nježnost i blagost, sreća i vedrina, osmijeh i toplina, neka svega toga tebi i najmilijima ovaj Božić ima!!!

Neka Božićna sretna zvjezda u srcu tvom zatreperi, a da se tvoja sreća od danas ni sa čim ne mjeri. Svaka ti minuta sretna bila, i svaka ti se želja ispunila. Sretan Božić!

Noćas kada posebnim sjajem zvjezdano nebo zablista i kad svi mi slavimo Isusa Krista, poželeću da dok god se sjajni mijesec zlati, da te Božji blagoslov prati! Sretan Božić!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.