SMS poruke za Badnje jutro (2020)- srpske, pravoslavne

Jedan od najvećih praznika kod pravoslavaca je Božić. Posebno su lepi i zanimljivi običaji vezani za ovaj najveći pravoslavni praznik. Posebno su zanimljivi srpski obredi, odlasak u šumu u ranu zoru, biranje Badnjaka itd. Ovaj praznik se proslavlja sa svojim porodicom i svojim najmilijima, a zimski dani su idealni za pripremanje trpeze. Ovom prazniku se najčešće najviše obraduju najmlađi, a oni, kao i stariji ukućani, u to vreme razmenjuju poruke sa svojim dragim rođacima i prijateljima čestitajući jedni drugima Badnje jutro i Božić. Ovde ćete pronaći nekoliko primera kako mogu izgledati SMS poruke za Badnje jutro.

SMS poruke za Badnje jutro
Zorom danas Badnjak seci, kao što su nekad preci, ka istoku okreni se sa tri prsta prekrsti se, nek te čuva Gospod Bog i tebe i svakog tvog. Srećno badnje jutro!

Dobro jutro dragi moji, nek vas sa dobrotom spoji, Bog koji se danas rodi, i neka vas sreći vodi. Neizmerno Njemu hvala, što nas čuva od svih zala. Srećno ti Badnje jutro!

Dobri moji i voljeni, nek vas čuva Gospod dragi, molite se, pokajte se, na dan ovaj, prazik blagi. Očuvajte veru svoju u jednoga Hrista Boga, neka čuva dok je veka i tebe i bližnjeg tvoga. Srećno Badnje jutro!

Toliko toga ti poželeti mogu, ali se za ovo molim Bogu, da ti podari sreće i zdravlja u duhu vere i pravoslavlja. Svakoga dobra od miloga Boga za tebe i savakog od srca tvoga.

Nek grančica Badnjaka, srećom ti lice ozari, a sve što poželiš ovog Badnjeg jutra nek ti se odmah ostvari. Srećno Badnje jutro.

Ovog blagoslovenog dana, ove blagoslovene zore, Badnjakom okiti svoje dvore, neka ti njegova grsnčica radost i sreću donese, a sve ono što te muči zauvek odnese. Srećno Badnje jutro!

Dobro jutro dragi brate, sreća i zdravlje neka te prate, svakog dobra što ti srce želi i sve što ti srce veseli i ljubav i sloga nek su ti na današnji dan dar od Boga. Srećno Badnje jutro!

Na istoku modri zora, po Badnjak se ići mora, ne iz nužde, već zbog vere svete, neka sutra varnice polete. Zbog zdravlja i mira svoga, zbog sreće i Hrista Boga, u njegovu čast, a u tvoje zdravlje srcem čuvaj svoje pravoslavlje. Neka traje, na mladje ostaje. Srećno ti Badnje jutro.

Ovog radosnog jutra neka zdravlje pokuca na tvoja vrata, u srce pusti Boga, voli ga kao brata. Kuća neka ti mirom miriše neka ti Gospod podari još mnogo, mnogo više!!! Srećno Badnje jutro!

Kad po Badnjak kreneš, po to sveto drvo, okreni se ka istoku, prekrsti se prvo. A kad ga posečeš, dvore nek ti krasi, pomoli se Gospodu da te od zla spasi. Neka štiti tebe, najmilije tvoje nek usliši uzvišeni ove reči moje. Srećno Badnje jutro!

Zorom ja se molim Bogu, za napredak i za slogu, da se ljudi pravdom vode, da se greha oslobode, da sve slabe Bog ojača, da ne bude tuge, plača, da pravedne On nagradi, u dušu im mir usadi, da grešniku put pokaže i na greške mu ukaže, svakom vernom i iskrenom želim sreću, blagostanje a i tebi prijatelju ja ne želim ništa manje. Srećno badnje jutro!

SMS poruke za Badnje jutro – izbor najboljih ranije objavljenih
U ovom delu vas podsećamo na neke najbolje SMS poruke za Badnje jutro koje smo ranije objavljivali.

Kreće polako, i sve je bliže
uskoro Badnjak u kuću stiže.
Nosi sa sobom darove mnoge,
sreće, uspeha, zdravlja i sloge.
U Hrista veruj, želje su moje,
jer Gospod čuva, sve verne svoje.
Srećno Badnje jutro!

Svanulo je jutro belo, ne spava grad ni selo, jer danas i staro i mlado, po badnjak ide rado. Nek’ i tebi ova grančica sveta donese puno berićeta, ljubav, zravlje, sreću, i radost od svega veću. Srećno ti Badnje jutro!

Za vernika nema veće sreće, kad u šumu po badnjak se kreće, tad se skupi i staro i mlado po Badnjak se uvek išlo rado, običaji to su od davnina, prenose se sa oca na sina. Ti sad imaš obavezu svetu, da preneseš svome detetu, da poštuje, veru, Boga i da voli bližnjeg svoga.

Sveto drvo badnjeg jutra što Vam danas kuću krasi, nek donese svaku sreću i od svake muke spasi. I što dragi Bog nam reče Srećan Badnji dan i Badnje veče.

Badnjak se loži, a vatra plamti, sreća i zdravlje neka te prati, nek ti svako novo sutra budi radost badnjega jutra, i srećan ti Bozić sutra.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.