Najlepše božićne čestitke (odabrane poruke od 2008 do 2018)

Već ravno10 godina u nazad za vas pripremamo nove SMS častitke za Badnje jutro, Badnje veče, Badnji dan i Božić. Ovog puta smo rešili da u jednom članku izdvojimo samo one najlepše poruke za Božić, kako bismo vam olakšali pretragu. Sve su lepe i u duhu ovog velikog praznika koji je pred nama.

Najlepše božićne čestitke (2018)
Mudrost Božja i njegova ruka blaga, nek te uvek sreći vodi, pomoli se prekrsti se, jer se danas Hristos rodi! – Srećan Božić i sve najbolje od srca!

Dolaze ti sa svih strana
baš u vreme blagih dana
želje lepe, želje snažne,
iskrene i vrlo važne.
Al’ sve one da se zboje
nisu kao želje moje. Hristos se rodi!

Znaš li draga šta se danas,
u mom srcu zbiva?
Za tebe se danas molim
da mi budeš zdrava, živa.
Da te uvek sreća prati,
i na licu osmeh zlati. – Srećan Božić

Najlepše božićne čestitke (2017)
Na srcu mi jedna želja, ti što slaviš Spasitelja, da njegovu mudrost svetu, preneseš ti svom detetu. I neka se večno slavi dan radosti i ljubavi. Hristos se rodi!

Srce čoveka određuje put, ali Bog upravlja njegovim koracima! Sve što učiniš i kud god da kreneš, nek ti bude srećno i blagosloveno. Srećan Božić!

Božićna grančica varnice pravi, danas se Božje ime slavi, zdravlje i sreću i sve od reda tako se uvek pripoveda. Bog nek ti svoju ljubav podari a sve što želiš nek se ostvari! Hristos se rodi!

Najlepše božićne čestitke (2016)
Na Svetom drvetu tri lista stoje radost, sreću i ljubav broje, neka te mudrost kroz život vodi, Mir Božiji Hristos se rodi!

Neka ti ovoj sveti dan donese mir u srcu, radost u životu a ljubav i sreću tvojoj porodici! Od srca ti želim mir Božji. Hristos se rodi!

Gledaj u vatru dok Badnjak gori i slušaj dobro šta ti govori: Blagostanje, mir i dobrota nek vas prate celog života. Hristos se rodi!

Najlepše božićne čestitke (2015)
Bog veliki i svi sveci, i svi dani i meseci i godine što dolaze, neka vašu kuću paze! Ovo je od srca želja, slavi HRISTA SPASITELJA! MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!!

Vera nam omogućuje sve, Nada nas održava u životu, Ljubav čini sve stvari lepim, baš to vam želim ovog Božića. HRISTOS SE RODI!!

Srećan Božić i u zdravlje, neka živi pravoslavlje, nek iskrice badnjak pravi da se ime Božje slavi. Vama zdravlje, radost veću u životu svaku sreću.

Najlepše božićne čestitke (2014)
Želim ti mnogo sreće, uspehe, bolje i veće, da izvor spokoja u tvojoj duši, zaista nikada ne presuši. Mir nek ti dušu vodi, Vaistinu se Hristos rodi!

Ove Božićne večeri hiljade čestitki traže puteve svoje, kroz guste pahulje snega. Neka ova moja pronađe put do tebe i kaže ti Srećan Božić, umesto mene!

Badnjaci ti srećni novi, Bog neka te blagoslovi, da ti srećom dom zablista jer rođenje slaviš Hrista. Srećan Božić!

Neka Bog u ove svete dane čuva vaše ukućane. Za rodjenje Svetog Hrista, nek u kući sve zablista. Nek vas prate naše želje – Sreća, zdravlje i veselje… Hristos se rodi!

S prvim zracima sunca nek Božićno jutro dodje u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Želim ti najljepši Božić uz ispunjenje svih želja!

Dopusti da se Božić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima! Sretan Božić!

Najlepše božićne čestitke (2012)
Čuju se zvona rana, došla su tri najlepša dana. Svi ljudi nešto žele, I svi sa nekim radost dele. Nek te kroz život sreća vodi, srećan Božić, Hristos se rodi!

Kada anđeli upale Božićnu sveću,
to ti ja želim zdravje i sreću.
Hiljadu zvezda kad naprave pir
to ti ja želim ljubav i mir! – Srećan Božić!

Svaka minuta srećna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Za blagdane nek te sreća prati, lepše želje ti ne mogu dati. Sve najlepše od srca… Srećan Božić!

Najlepše božićne čestitke (2011)
Ide Božić….idu dani sveti,
da se bogat siromaha seti,
da obiđe zdrav bolesnoga,
da veseo teši žalosnoga,
da se sretnik s’ nesretnikom druži,
odbačenom da se ruka pruži,
zavađeni svi da se pomire
i da LJUBAV BOŽJU svetom šire,
da dostojno dočekamo HRISTA
i njegovi budemo doista.
SREĆAN BOZIĆ!

Dobri dome SREĆAN BOZIĆ
u vekove zdravi bili,
s’ badnjakom se veselili,
nek vas sreća zdravlju vodi,
MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI…

Najlepše božićne čestitke (2010)
Nek Badnjak drvo sveto, udovolji mojoj želji, da u zdravlju i slozi žive moji prijatelji. Da vam med i mleko teče! Srećan Božić i Badnje veče!!!

Badnjaci gore, a iskre lete, pravi se prijatelji uvek sete, sa najlepšim željama kako im godi, mir Božji, Hristos se rodi!

Nazdravljam ti Badnje drvo, nazdravljam ga tebi prvo, nek veselje kuću krasi od nevolje Bog nek spasi, sva divota domu tvome, to u srcu leži mome. SREĆAN BOŽIĆ!

Najlepše božićne čestitke (2009)
Danas oprosti dužnima,
poljubac daj bližnjima,
pomozi tužnima…
u ponoć pogledaj u nebo
videćeš zvezdu što hodi
i reci tiho, Hristos se rodi!

Kandilo na mir miriše,
dim tamjana dušu gali,
ikona nam slogu piše,
Badnjak iskru sreće pali.
Dok se krstim boga molim
da mi čuva sve sto volim.
Među voljenima vaše ime milo,
sve vam zdravo i veselo bilo!
Srećan Božic i Božićni dani,
Bog neka vas od lošega brani!

Najlepše božićne čestitke (2008)
Nek današnji blagi dan vama bude radostan, nek vam Božić vrata zlati, nek Vas uvek sreća prati, anđeo sreće neka Vas vodi – MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI.

Dobri dome Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.