SMS poruke – čestitke za rodjendan drugu, drugarici

Zaista, nema ničega vrednijeg od drugarstva i nikada nemojte zanemariti svoja prijateljstva, posvećuj te im pažnju kad god ste u prilici. Posebno kad su rođendani, maleni znak pažnje tada znači mnogo, makar to bila i najobičnija sms čestitka. Za vas smo pripremili neke od najlepših SMS poruka za rodjendan drugu ili drugarici.

SMS poruke – čestitke za rodjendan drugu
Da voliš i imaš; Da imaš i deliš, da ti se ostvari sve što poželiš, da tvoje srce ne poznaje tuga, to ti je želja od tvoga druga. Srećan rodjendan!

Hvala ti što si tu, hvala za ovo divno prijateljstvo, hvala ti za reč što suze briše, takav se drug ne rađa više! Srećan rodjendan!

Ja možda nisam najpametnija osoba na svetu, ali zato vrlo dobro znam da odaberem svoje prijatelje. A biram samo dobre, pametne i odane. Srećan rođendan!!!

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono sto želis, i sačuvaj ono što voliš!! Srećan ti rodjendan!

Budi tu, sita sam savršenih ljudi što prolaze ne dajući ništa, a tražeći sve! Budi tu, jer ništa na svetu nam nije ostalo osim drugarstva!!!

Molim te da na ovaj dan zaboraviš sve loše trenutke iz prošlosti, i spremiš se za one najlepše koji te čekaju u budućnosti! Srećan rodjendan!

SMS poruke – čestitke za rodjendan drugarici
Jedna zvezdica za uspeh, jedna zvezdica za radost, jedna za… Ma šta nabrajam?! Sve zvezde sa neba nek se spuste tebi na dlan i ispune ti sve želje na današnji dan!

Želim da kod tebe tuga nikad ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa, da ti sa ostvare sve želje i da nikad ne zaboraviš svoje prijatelje.

Nemoj nikad plakati ti si prekrasno biće, svaka tvoja suza i mene će taći, svaki tvoj tužan pogled i mene zaboli tvoja te drugarica najviše voli! Srećan rodjendan!

Svake sekunde u svakom minutu, i svake minute u svakom satu, i u savakom satu svakoga dana da budeš srećna i nasmejana – Srećan rođendan i sve najlepše od srca!

Ti si veoma posebna osoba u mom životu. Iskoristiću ovu lepu priliku, tvoj rodjendan, da ti poželim sve najlepše i najbolje što se poželjeti može.

Jedna munja ne znači ništa na nebu u kojem su urezane godine, snovi i druženja, jer ljubavi dolaze, bivaju i gube se, a prijatelji traju kao i večnost… Srećan rodjendan!

Život neka ti samo lepe stvari donese, a duša večno ostane nežna i mlada, sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sve najlepše od srca!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.