SMS poruke, čestitke za godišnjicu braka ili veze, za nju i njega

Sms poruke, čestitke za godišnjicu braka ili veze, za vašu voljenu osobu, muža, ženu, a važi i za roditelje, rodbinu ili prijatelje.

Čestitke za godišnjicu braka
Volim te, to su dve reči koje mi toliko znače. To je ono što želim da kažem, to je ono što živi u mom srcu i tamo će zauvek i ostati. Srećna godišnjica!

Ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dao. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moj muž me čini najsrećnijom osobom na svetu.

Koliko osećanja mogu biti jaka saznao sam kad si ti ušla u moj život i prihvatila da budeš moja žena. Zahvaljujem ti se ljubavi, za sve ove godine koje smo proveli zajedno.

Ti si mi pokazao kako se voli, kraj tebe sam otkrila šta je prava ljubav, zauvek ćemo biti zajedno. Srećna godišnjica najdraži moj!!!

Sećam se onog plamička u svom srcu, prvi put te videh. Dugo je posle toga gorela vatra. Danas ona najjače plamti. Srećna godišnjica ljubavi.

Suviše lak uspeh brzo oduzima draž ljubavi; prepreke joj daju vrednost. Prošli smo toliko toga a volim te više nego ikad.

Ceo život proveo sam u traganju. Pomišljao sam da odustanem, plašio se da ne zalutam. Pre tačno godinu dana pronašao sam tebe. Srećna godišnjica ljubavi.

Prošla je još jedna godina, proćiće ih još puno a ja ću te i dalje voleti neizmerno i slepo. Hvala ti na svemu što činiš za mene.

Ne prođe dan a da se ne zahvalim bogu što te je stvorio i naše životne staze spojio u jednu. Volim te najviše na svetu.

Koliko ste vas dvoje srećni, jer jedno drugom život činite kompletnim. Srećna godišnjica jedenom od najboljih parova.

Najlepšem paru želimo sve najlepše za godisnjicu braka. Srećni ste kada imate nekog da vas prati na vašem životnom putu i koji vas drži za ruku kad je najateže.

Ljubav je najlepše osećanje, naprasno se rodi , buja i raste kao najlepši cvet. Uživajte njenoj lepoti još gugo dugo godina. Srećna godišnjica!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.