Ljubavne poruke za razdvojene, nedostaješ mi…

U životu ne možeš sve da kontrolišeš, sudbina se pograva sa nama i baca na sve strane sveta. Tako nas ponekad udalji i razvoji od dragih osoba. I ma kolika bila prepreka koja nas razdvaja i daljina velika ljubav uvek opstaje i pobeđuje.

Ponekad joj moram samo dati malo podstrka, svaki znak pažnje znači mnogo, za dve osobe koje su fizički daleko, a umom priljubljeni jedno uz drugo. Za vas smo pripremili neke lepe ljubavne poruke za razdvojene kao podstrek ljubavi.

Ljubavne poruke za razdvojene
Napisaću na svim ciglama NEDOSTAJEŠ MI i moliću Boga da te bar jedna tresne u glavu, pa da vidiš kako boli kad ti nedostaješ nekom ko te VOLI.

Nedostaješ mi svakog trena kada nismo zajedno, toliko mi tada silno nedostaješ da me boli čitava duša. Nedostaješ mi toliko da je to previše za mene.

Tako mi nedostaješ samo ruku da mi daš, tako mi nedostaješ da li znaš, da li znaš.

Ti si kao najudaljenija zvezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvezda najljepša i najsjajnija!

U duši sam dete koje ne zna mrzeti, u životu sam putnik koji uvek pronađe pogrešan put, a u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI!

Još si tu, na usnama što gore. Ti si još tu, gde je srce moje. Ti si još tu, iako nisi kraj mene. Znaj da volim te više od sebe.

Ako ti gorko zaplače oko, ako te neko povredi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema ko da te sluša, ako ikad vrisneš u snu pozovi me i ja biću tu!

Posle tebe, ja više nemam dušu, ti si ju odneo. Posle tebe ja više nemam srce, ti si ga slomio. Posle tebe ja i ne postojim…!

Čuvaj me u malom kutku svog srca! Neka ti moje misli ne remete ni jedan trenutak života, a voli me tek toliko da znam da postojim!

Od kad te nema, sve mi je isto, samo što sunce slabije greje. Noći su tužne, bolesne, tihe, moje se srce više ne smeje a moja duša više ne blista, posle tebe je nisam ista.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.