„Smrdo, koga ti ogovaraš!“ Matora NAPALA Sanija, prišla mu sa LEĐA, on se nije nadao… PREKINULI JE ODMAH!

Napeto ceo dan u Zadruzi!

Jovana Tomašević Matora, je nakon razgovora sa svojom devojkom Sanjom Stanković, koja joj je tom prilikom rekla da joj je jedino Bane Čolak pravi prijatelj, a da joj Natalija Trik Fx, Gagi i Sani nameštaju igru sa Šopićkom i da joj nisu pravi prijatelji.

Ona je nakon toga napala Sanija i Matoru, ali je bila prekinuta pitanjima novinara.

– Ti mene ogovaraš smrdo, ti i tvoja žena, nemoj da mi se obraćaš i da mi glumiš prijatelja. Mi nismo prijatelji ako ogovaramo Baneta kada izađe, ogovaramo sve, a vi mene ogovarate najviše. Ja sam znala sve to samo nisam htela da verujem – vikala je Mataora.

Zatim su počela pitanja novinara i Darko Tanasijević je tražio od Matore da objasni zašto je ljuta na Sanija i Nataliju.

– Ja sam se iskreno povukla u sebe, a znala sam da taj pab na mene deluje depresivno. Ja ne mogu da verujem da se ja nisam družila sa društvom koje pozanajem još iz škole, a ne sa njima. Meni je Sanja rekla da mi oni ovde prave priču sa Šopićkom, a to nema veze sa vezom – rekla je Matroa.

– Natalija je glumila da mi je prijateljica, a ovde mi namešta priče. Sani je toliko lagao, a laže i dalje – dodala je.

I Banetu je zamerila zbog konflikta sa Erminom.

– Banetu sam zamerila što je ćutao kada me je Ermina napala. Zameram mu što je rekao da sam negativna, jer ako si mi drug moraš da vidiš da sam depresivna i da treba da mi pomogneš – rekla je ona.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.