SLOBI PRETE UBISTVOM?! Unajmio OBEZBEĐENJE iz straha, jer je spavao sa ženom NARKO BOSA?!

Au!

Iako je Sloba Radanović pričao kako ga je devojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može da ima decu, istina ja da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narko-bosa.

Muž, koji živi u inostranstvu, saznao je za aferu svoje žene sa pevačem i sada je spreman da opere svoj obraz tako što će se žestoko osvetiti Radanoviću i naučiti ga čije žene ne sme da odvlači u krevet, piše Svet.

Iako je navodno unajmio obezbeđenje, Sloba je preplašen i na sve načine pokušava da smiri situaciju i opere se.

– Nije Sloba skrivao devojku bez razloga, već zato što je ona udata za opasnog krimosa, koji ne sme da dođe u Srbiju zbog problema sa zakonom, ali ovde ima svoje ljude koji bi, ako treba, ubili za njega. Upravo je to ono od čega Radanović drhti sada kada se saznalo za njegovu aferu. On sada dobija pretnje preko ozbiljnih ljudi iz podzemlja i brže-bolje je raskinuo vezu iako je zaljubljen u tu ženu – rekao je izvor pa dodao:

– Ona je čak dolazila na snimanje njegovog spota, pratila ga na nastupima, a kada je muž čuo, zvao je Radanovića i objasnio mu da je najbolje da se više ne čuje sa dotičnom. Nije trebalo dva puta da kaže, Slobi je sve bilo jasno – priča izvor.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.