SLOBA OTKAZAO NASTUP? Dobio POZIV koji se NE ODBIJA, pa se bacio na pripreme! Sve OČI biće UPRTE u njega?

Još više radi na sebi.

Mladi pevač Sloba Radanović pohvalio se prijateljima da je dobio poziv da 24. novembra ove godine peva na svadbi sina Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića i prelepe Bogdane iz bogate preduzetničke porodice Rodić, a istakao je da je presrećan što će biti jedan od glavnih pevača na veselju koje izaziva pažnju čitavog regiona.

– Sloba je ushićen što su ga Ceca i Veljko zvali da peva na Veljkovoj gala svadbi, koja će biti održana u elitnom beogradskom hotelu. On prosto obožava Cecu i za njega je to bio poziv koji se ne odbija, iako je tog dana trebalo da peva u jednom klubu. Sloba nije morao da kontaktira ni sa svojim menadžerom, već je bez njega rekao da će mu biti čast da ulepša slavlje poznatoj porodici – kaže dobro obavešteni izvor.

Zbog angažmana kod Ražnatovića, Sloba još više vodi računa o ishrani i trenira, kako bi na svadbi bio u top-formi.

Poznato je da će se Bogdanino i Veljkovo crkvene venčanje održati u Hramu Dvetog Save, kao i da će se slavlje nastaviti u luksuznom beogradskom hotelu. U porodicama Rodić i Ražnatović uveliko su u toku pripreme i prave se spiskovi zvanica, kojih će biti oko 500, prema prvom dogovoru.

Uz Radanovića pevaće i Aleksandra Mladenović, koja je spremna da mladencima i njihovim gostima ispuni sve muzičke želje, budući da je Ceca oduvek njen uzor i da su iste gore list, te da su njihove familije u Žitorađi u odličnim prijateljskim odnosima.

Ova saznanja Sloba nije ni potvrdio, ni demantovao.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.