Sjeverni Mjesečev čvor u 5. a Južni u 11. kući

Treba razvijati kreativnost i spontanost u ispoljavanju osjećaja. Odnos prema djeci je posebno važan i potrebno je preuzeti odgovornost za njihov odgoj.

Ovdje osoba uči o kreativnom procesu. Provodi puno vremena u oblacima. U prošlim inkarnacijama živjela je za ispunjenje želja. Razvila je inventivnost i imaginativnost, gotovo genijalnost. Njezina je karma naučiti vrijednost snova. Njezin um stalno pluta u dalekoj budućnosti gdje se bavi fascinacijom najdubljim mogućnostima koje nemaju utjecaja na njezin sadašnji život. Teško joj je shvatiti zašto postoji granica između snova i djelovanja i kao rezultat troši puno energije probijajući zidove ograničenja koja odvajaju jedan svijet od drugoga. Mora shvatiti da kroz sjeverni čvor u petoj kući sada ima najveći poklon koji čovjek može primiti – moć stvaranja vlastite sudbine. Proučavajući stvaralački proces može osvijestiti da njezine misli uzrokuju sve uvjete koje smatra stvarnima u životu. Valja se naučiti odgovornosti za svoje snove i što želi. Mora shvatiti da su snovi jedanaeste kuće pod vlašću vodenjaka gdje moraju biti posvećeni službi čovječanstvu i da što više želi drugima na posljetku će imati za sebe. No ne smije preokrenuti ovaj proces. Ako bude stvarala za sebe, doživjet će loše rezultate zlouporabe svetoga poklona svojih snova. Bitna su djeca, kroz koju će ova osoba shvatiti vlastitu vrijednost. Promatra kako djeca materijaliziraju svoje snove i uskoro će shvatiti da snovi ako blokiraju sadašnjost mogu biti štetni. Mora se naučiti samodisciplini. Znak u kojemu je južni čvor pokazuje kako se snovi iz prošlih života nastavljaju u ovoj inkarnaciji. Znak u kojemu je sjeverni čvor pokazuje kako osoba može konstruktivno primijeniti svoje snove na stvarnost kreativno izražavajući sve što osjeća iznutra. Neke su razvijene duše s ovim čvorovima doživjele kozmičku svjesnost u prethodnim životima. Sada kroz sjeverni čvor u petoj kući donose tu svjesnost djeci zemlje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.