Južni Mjesečev čvor u 5. a Sjeverni u 11. kući

Često položaj kod ljudi pretjerano sklonih flertu. Potrebno je uključiti se u grupne aktivnosti i razvijati društvenu i političku svijest.

Ovdje se osoba sjeća načina života u kojemu je ona bila jedini stvaratelj. Sklona je ljubavnim aferama, jer su utjeha nastavljanja ega iz prošlih života. Ono što ne shvaća je da se njima oslabljuje, a od komplimenata umjesto osnaživanja razvija ovisnost o njima. Želi da bude voljena. Njezin osjećaj važnosti iz prošlih inkarnacija je velik. Nije zloćudna osoba. Kroz sjeverni čvor uči se vrijednosti prijateljstva. Mora nadrasti fizički posesivne odnose prošlih inkarnacija i isto gorljivo brinuti o novim neosobnim odnosima. U ovom životu mora posvetiti više pozornosti značenju svojih snova a ne volju koristiti protiv struje. Snovi joj donose poruke višeg vodstva putem kojeg telepatski shvaća razloge svojih djelovanja, no volja joj je tako velika da odbija prihvatiti istinu. Mora odbaciti svoju snažnu samovolju jer ponos i egoizam blokiraju sve što očajnički želi. Uistinu, ona je svoj najveći neprijatelj. Mora naučiti kako da sebe sagleda neosobno. Gotovo je sigurno da će proći kroz najmanje jedno iskustvo u kojemu će morati žrtvovati svoj osobni ego radi pravičnosti prema drugome. Dok zadrži i najmanju mrvicu ponosa sva snaga horoskopa bit će joj zanijekana. Osoba se previše fokusira na sebstvo i ne vidi sve ono što ima. Opet je odgovor isti. Njezina je sudbina da postane neosobna sluga čovječanstva. Važna su joj prijateljstva, klubovi i društva. Znak u kojemu se nalazi južni čvor pokazuje kako osoba prepušta ostatku strasti i želje da utječu na njegov sadašnji život. Znak u kojemu se nalazi sjeverni čvor pokazuje kako može razviti dovoljno nevezanosti da oslobodi osobno sebstvo, i posveti svoju energiju univerzalnijim stvarima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.