Sjeverni Mjesečev čvor u 2. Južni u 8. kući

Mnogi vrlo sretni ljudi imaju ovaj položaj SMČ. Pred njima se vrlo rano u životu otvaraju prilike za poslovni i financijski uspjeh. Trebaju razvijati vlastite osjećaje vrijednosti, a ne preuzimati tuđe.

Osoba sa ovim čvorovima provodi dobar dio života na tamnijoj životnoj strani. Iz prošlih inkarnacija donijela je tajne koje sada brižljivo čuva. Iskušava granice vrijednosti drugih ljudi, i vrlo je tajnovita. Boji se pokazati drugima svoje pravo lice jer zna da uništava sve što dotakne. No ima samopouizdanje i vjeru da će sve dobro završiti bez obzira gdje je njezini nemoralni poslovi odvedu. Nije uspostavila svoj vrijednosni sustav pa očajnički proučava tuđe. U prethodnim inkarnacijama uništila je velik dio svog vrijednosnog sustava te joj je sada teško shvatiti zašto drugi cijene ono što cijene. Postoji navika seksualnih zloupotreba. Navikla je misliti o svojoj seksualnosti kao snazi i njome manipulira. Seks nikad nije cilj nego sredstvo. Osoba mora naučiti izgraditi i razviti ono što joj je uistinu vrijedno i ima smisla, shvaćajući da ono što nepošteno postigne nije lako zadržati. Znak u kojemu je južni čvor pokazuje kako su prošle inkarnacije dovele osobu do toga da bude zaokupljena sa tuđim poslovima. Znak koji sadrži sjeverni čvor pokazuje kako može izgraditi novi i smisleni život za sebe etablirajući vlastiti vrijednosni sustav.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.