Južni Mjesečev čvor u 2. Sjeverni u 8. kući

Ovaj položaj daje stroge sisteme vrijednosti i zahtijeva sagledavanje stvari sa stajališta drugih ljudi. Pomaganje drugima nije znak slabosti i moraju naučiti da bol i krize uvijek donose i priliku za rast i pozitivne promjene.

Ovdje je osoba suočena sa snažnom borbom unutar sebe na najosnovnijoj razini. Njezina je karma nadići krajnju posesivnost prošlih inkarnacija. Dotad za nju neće imati smisla ništa što ne može osobno posjedovati. Život joj se temelji na seksualnosti a ona je u najvećem dijelu vrlo perverzna. U prošlim inkarnacijama ova osoba nije shvaćala važnost tuđih vrijednosti nego je išla svojim putem, nesvjesna drugih. Ona je snop ekscesa. Ova se osoba mora naučiti samokontroli jer bez discipline može lako dopustiti navikama samougađanja da joj poremete sadašnji život. Neki dožive slabost ili bolest koja ih dovede blizu smrti, te vide život novim očima. Drugi prolaze kroz seksualne epizode tako da mogu postati samokritičniji prema svojem ponašanju. No uvijek je karmička lekcija ista. Osoba se dovodi u ekstremne situacije i na posljetku uništi sve što je postigla. Njezini ekscesni obrasci ponašanja moraju umrijeti. Osoba je ekstremist i stvara kaos. Njezina se duša želi transformirati no teško joj je naći dovoljno energije za to. Važni su joj odnosi. Ovi čvorovi pokazuju težak život no samo zato što su urođeni stavovi prošlih inkarnacija tako fiksni. Sve dok se tranzicija ne završi život će mu biti pun financijskih problema. Sjeverni čvor u osmoj kući može osobu regenerirati ili degenerirati. Ovisi o snazi njezine vjere. Znak u kojemu se nalazi južni čvor pokazuje vrstu vrijednosnog sustava koji se mora regenerirati. Znak koji sadrži sjeverni čvor pokazuje način kako se preporod mora postići.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.