Šik jesenji stajling sa rolkama boje karamele

Sa dolaskom jeseni neminovno je da postaje hladnije iz dana u dan i da vam je oko vrata potrebno nešto nežno i toplo.

Ako volite jednostavnost, ali niste preterani ljubitelj marama i šalova oko vrata, imalo predlog za vas ove jeseni koji će upotpuniti vašu pojavu. U pitanju su esencijalne rolke u predivnim karamel tonovima, koje će vas grejati na svakom koraku i podariti vam besprekoran izgled.

Preplanuli tonovi su posebno privlačni sa dolaskom jeseni jer čine da se neprimetno stapate sa vašim okruženjem, izgledajući pri tom vrlo senzualno. Uz rolke u bojama karamele, jednako svetlijim i tamnijim, možete da nosite širi spektar donjih odevnih predmeta, obuće ali i laganih jesenjih kaputa i jakni. Bilo pri odlasku na posao ili u šetnji gradom, uz ovu rolku vaš stil će jasno biti izražen.

KAKO IH STILIZOVATI?

Rolke iliti dolčevite kako ih popularno zovu, ove sezone nosi se u labavijem izdanju. Takođe ovesized varijante su vrlo poželjne, dok su body komadi odnosno oni pripijeni uz telo gurnuti u drugi plan. Osim toga primetno je odsustvo printova i detalja bilo koje vrste na ovim rolkama. U krupnom planu je njihova jednostavnost i predivna boja karamele. Samim tim, kada ste već dobili priliku da izbegnete zahtevne otiske, imate mogućnost da ove rolke nosite u najširem izdanju.

Svetlije varijante savršene su za kombinovanje sa tamnijim pantalonama i stilskim ženskim cipelama. Ako vam je potreban izražajan stil, preko ramena prebacite svetliju nijansu jesenjeg kaputa i spremni ste za sve jesenje izazove. Ove rolke su kao stvorene za monohromatski izgled koji sve više dobija na važnosti kako se sve krupnijim koracima udaljavamo od leta.

Ako ste ljubitelj kratkih suknji, ovu rolku možete upariti sa print varijantom suknje koja se obmotava oko struka i koja će naglasiti vaše obline. Uz ovu kombinaciju trebaju vam svakako čizme od somota i vaša pojava neće proći nezavapežno. Vrlo je lako i zanimljivo sparivanje dolčevite sa jesenjom garderobom jer vam otvara brojne mogućnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.