Šik ideje za dekor zidova dnevnog boravka

Prazni beli zidovi lagano ali sigurno postaju vrlo monotoni.

Oni unose osećaj sterilnosti u prostor i ističu potrebu za razbijanjem jednoličnosti. Ako se pitate kako svoj enterijer da učinite zanimljivijim, fokusirajući se na zidove, redovi koji slede su pisani za vas. I mada možete mnogo toga u prostoru da postignete promenom nameštaja za sedenje, zavesa ili tepiha, ono sa čim ne možete da pogrešite je dekor zidova. Akcentni zidovi su rastući trend, pre svega jer svoj smisao mogu da pronađu među različitim stilovima uređenja. Donosimo vam danas pregršt kreativnih ideja za dekor vašeg dnevnog boravka, koje će ga učiniti posebnim.

PREDIMENZIONISAMA UMETNIČKA DELA
Džinovska umetnička dela postala su vrlo aktuelna u poslednjih nekoliko godina. Svojom grandioznošću ona unose izvesan vid strahopoštovanja u prostor, pre svega prema umetnosti ali i prema prostoru u koji se zalazi. Postavka oversized umetničkog dela na zidu u dnevnom boravku predstavlja hrabar potez, pomoću kog možete sa ostatkom sveta da podelite svoje misli. Kada bi efekat bio učinkovitiji potrebno je da odaberete rad u kontrastnim bojama u odnosu na one koje se proteži kroz vaš enterijer.

KAMINI
Kamin predstavlja odličan način naglašavanja atmosfere u vašem dnevnom boravku. On je istovremeno element koji donosi udobnost i toplinu prostoru, zbog čega je ujedno i mnogo više od estetske postavke. Obložen materijalima poput cigle, kamena ili metala, kamin će sa lakoćom postati najuočljiviji detalj u vašoj dnevnoj sobi. Ukoliko celoj priči dodate spremište za ogrev, dobićete fantastičan dekor koji neće zahtevati dodatne detalje da bi bio uočljiv.

SMELE TAPETE
Najjednostavniji način da unesete interesovanje u vašu dnevnu sobu jeste da posegnete za dizajnerskim tapetama. Odavno one su prestale da budu spektar ponavljajućih otisaka koji deluje bezlično i poprimile su vrlo moderan i stilski izgled. Samo jedan zid u prostoru prekriven njima može vašu dnevnu sobu pretvoriti u pustinjsku oazu, svemir, morsko dno ili nešto drugo po vašoj želji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.