Šik i elegantno uz iscepane farmerke sa podvrnutim nogavicama

Kada neko spomene jesen, nesumnjivo se u istoj rečenici provuče i zgodan par farmerki.

Svaka savremena žena ima u svom ormaru makar jedan par ovih pantalona bez kojih nema ni šik ni elegantnog izgleda. Toliko je mnogo varijanti farmerki u današnjem svetu da je teško zapravo izdvojiti najatraktivniji par. Ovog puta našu pažnju usmeravamo ka senzualno iscepanim farmerkama sa podvrnutim nogavicama. Specifične i upečatljive, savršene su za kreiranje odvažnog autfita.

Pokazaćemo vam kako da ih nosite uz širi spektar gornjih odevnih predmeta poput džempera, majica, bluza i svakako obuće u obliku patika, klasičnih ravnih cipela, potpetica i čizama. Ostanite sa nama i otkrijte šta vam jesen u pogledu odevnih kombinacija sa farmerkama donosi ovog puta.

KOŠULJE, BLUZE I DŽEMPERI UZ ISCEPANE PODVRNUTE FARMERKE

Ako ste rešili da privučete pažnju na svakom koraku vaš izbor mogu da budu crvene kratke čizme, u kombinaciji sa svetlijom bojom farmerki i crnom majicom koja vam pada sa ramena. Izazovan autfit vam je zagarantovan. Ukoliko ste više raspoloženi za malo smireniju varijantu potražite klasične plave farmerke, sive gležnjače i bež bluzu koju ćete ukrasiti detaljem u vidu marame. Sve što vam uz ovu pojavu nedostaje jesu naočare velikih okvira. Takođe ako volite jednostavnost i osećate se komotno u mornarskim tonovima, potražite prugastu majicu koju ćete učiniti elegantnom zahvaljujući visokim potpeticama i neizostavnim iscepanim podvrnutim farmerkama.

JAKNE, SAKOI I KAPUTI UZ ISCEPANE PODVRNUTE FARMERKE

Budući da je jesen često ćete u narednim danima nositi nešto toplo poput jakne, kaputa ili sakoa. Farmerke su vrlo zahvalan komad odeće jer se slažu sa gotovo svim vrstama i kombinacijama odeće koju nosite preko gornjih odevnih predmeta. Jakna od crnog veštačkog krzna izgledaće tako senzualno uz iscepane farmerke. Takođe kaputi pastelnih boja koji su posebno popularni ove jeseni obožavaće vaše iscepane farmerke.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.