SEVERININA PRIJATELJICA OTKRIVA U KAKVOM JE STANJU PEVAČICA: Ovo su razlozi zbog kojih su joj uzeli dete

U potpunom je haosu.

Popularna pevačica Severina Kojić doživela je ono što nije ni slutila. Nakon sedmogodišnje borbe za starateljstvo sa bivšim suprugom Milanom Popovićem, sud u Hrvatskoj joj je oduzeo dete.

Iako nikome nije jasno kako je to moglo da se desi, spekuliše se da je navodno glavni razlog to što zvezda iza sebe imala skandale, zatim navodno zapostavljanja interesa deteta, pošto ga nije ostavljala kod oca kada ide na turneju, potom je njen suprug Igor Kojić objavljivao slike mališana na internetu uprkos sudskoj zabrani.

Sve ovo potreslo je muzičku zvezdu, koja je zapala u tešku depresiju, a kako otkriva njena bliska prijateljica, Seve će se boriti svim snagama da dokaže da je ova sudska odluka pogrešna.

– Čula sam se sa Severinom i baš joj je loše. Ne može da veruje da je njen bivši partner otišao toliko daleko da na sve moguće načine dokazuje da je ona loša majka. I pored toga što je Aleksandar skoro sedam godina uz nju, što mu nikada ništa nije falilo i Popović je svestan toga, on je ipak odlučio da od nje napravi nepodobnu majku. Seve se trudi da bude jaka, ali je slomljena! Uporno mi je ponavljala da je njoj najvažnije da njen sin i ona znaju pravu istinu i da je ona najbolja mama Aleksandru – kaže Severinina bliska prijateljica i otkriva:

– Ona nikada nije govorila loše stvari o Popoviću pred malim Aleksandrom. Trudila se da on nikada ne sazna koliko njegov otac ne može da je podnese. Na sve moguće načine mu je udovoljavala i nikada nije želela da utiče na to koga će on više da voli. Upravo iz tog razloga, Severina je šokirana situacijom u kojoj se zatekla i teško može da prihvati da Aleksandar više neće provoditi vreme sa njom kao i dosad – kaže bliska prijateljica Kojićeve.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.