SEVERINA U KRIZI: Podigla kredit od 70.000 EVRA, stavila HIPOTEKU i na drugi stan, a OVO JE RAZLOG

Izgleda da je tako navikla.

Severina Kojić ponovo je podigla kredit, ovaj put u iznosu od 70.000 evra, koji planira da uloži u turneju.

Ovo je već drugi put za manje od godinu dana kako se pevačica obraća banci, od koje je već pozajmila 100.000 evra kako bi platila album. U oba slučaja založila je stan, prvo onaj u Zagrebu, u kome živi, a sada i u rodnom Splitu.

Hrvatska zvezda priprema se da od ove jeseni potvrdi da joj pripada visoko mesto na muzičkoj sceni, koje je bilo ozbiljno poljuljano u poslednjih godinu dana.

Posle raskida saradnje sa dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem, alfom i omegom Severinine karijere, i lošeg plasmana njenog poslednjeg albuma, izgledalo je da će teško uspeti u tome. Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh, pa je okupila tim saradnika i počela s pripremama, a novčane probleme ponovo je rešila pozajmicom.

Organizacija turneje je skupa, to je preko sto hiljada evra. Deo novca je ona imala, a ostatak od 70.000 je pozajmila. U pitanju je ista banka koja joj je početkom godine dala kredit za snimanje albuma.

– Jeste da je početkom leta imala problema sa otplaćivanjem rata i da joj je pretila aktivacija hipoteke na stan u Zagrebu, koji inače vredi oko 300.000 , ali je to rešila. Refinansirala je kredit i zasad sve ide dobro. Rata je i dalje oko sedam hiljada mesečno, ali joj je produžen rok otplate za još godinu dana – kaže izvor blizak Kojićevoj i dodaje da je banka lako pristala na pozajmicuzbog stana koji je garancija, kao i prošli put.

– Ona je navikl da podiže i otplaćuje kredite. Još pre nekoliko godina je prvi put stavila pod hipoteku stan u Splitu, kada je kupila penthaus u Zagrebu, koji je otplatila u međuvremenu.

– Pošto se stan u Splitu nalazi na obali mora, njegova vrednost je preko pola miliona evra, pa bankari nisu imali dilemu da li mogu da naplate pozajmicu ako ona ne bude vraćala rate. Tako Seve sada duguje banci oko 200.000 evra s pripadajućim kamatama – zaključio je izvor, a Severina se povodom ovoga nije oglašavala.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.