Severina spektaklom zatvorila jubilarnu 30. Roštiljijadu

Pop zvezda za kraj!

Muzičkim spektaklom pred oko 100 hiljada posetilaca, Severina Kojić i zvanično je zatvorila muzički program jubilarne 30. Roštiljijade.

Pop zvezda bila je poslednji u nizu izvođača koji su svojim programom obeležili najveću svetsku smotru roštilja i kao što je i očekivano, priredila je događaj za pamćenje. Više od dva sata publika je sa njom pevala najveće hitove koji su obeležili karijeru jedne od najuspešnijih pop pevačica Balkana u istoriji.

Kao i za sve ostale muzičke zvezde prethodnih dana, za Severinu je organizovan specijalni prijem kod gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića. Na sastanku na kome su prisustvovali i direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić, kao i zvanično najuspešniji menadžer u prethodne dve decenije Bane Obradović kao suorganizator, prisutni su izrazili zadovoljstvo uspehom ovogodišnje Roštiljijade. Iako zvanični podaci tek treba da budu objavljeni već sada je jasno da su organizatori uspeli ono što je delovalo gotovo nemoguće, da nadmaše prošlogodišnju rekordnu posetu za deset odsto. To ih, kako su zajedno konstatovali, samo dodatno obavezuje da i sledeće godine nastave sa odgovornom organizacijom i potrude se da nadmaše ovogodišnji uspeh.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.