„Se*ite, poližite…“ Lukas kaže da su Brena i Karleuša NEBITNE, a objavio TREĆI „roman“ posvećen njima!

Ne zaustavlja se…

Koliko je Acu Lukasa potresla poruka Jelene Karleuše govori i činjenica da je za njeno obraćanje izdvojio čak dva Instagram posta.

Međutim, ako ste mislili da je tu kraj, prevarili ste se. Lukas je pomislio da mu se druga objava izbrisala (ili je to iskoristio samo kao izgovor), pa je i treći post posvetio Jeleni:

– Izvinjavam se, druga objava je slučajno izbrisana, pa ću je ponovo napisati: Dakle, Jelena, branila si se od iste osobe, kao i ja, a objektivno, šta je to za ono što je gospođa meni uradila! Hoćeš reći da ja to nisam imao pravo? Ona je ikona, pa kao takva može da se poserava ljudima na glavu, a oni neka se uguše u tom sranju! E kod mene kao što vidiš ne pije vodu. Za tvoju informaciju, imam pravo da se branim, u stvari, pošto je gospođa toliko samouverena da joj niko ništa ne sme, eto ja sam samo hteo i pokazao sam joj da sve znam šta mi je radila ovih par godina, i da smem to i da joj kažem. Zato i nije dolazila na snimanje svojih emisija, jer je znala da ću joj to i reći! I da nije bila takva ljudska kukavica, ona bi i došla. Ja sam hteo da je sretnem, da joj kažem da znam sve, da je naravno oteram u pizdu materinu, i posle toga napustim ZG! Eto ostao sam do kraja, čekajući ikonu! Kap je prelila čašu na Ušću kada je, opet plašeći se susreta, zahtevala od obezbeđenja da Lukasa zatvore u kontejner bek stejdža dok velika Brena ne prođe. E to je već previše. Za sve je sama kriva, pa i za ovo!

 Ja joj nisam oni što joj vire iz guzice, mene njena guzica nikada nije zanimala! Eto Karleuša, je l ti ovo braniš od mene. E serem se ja na takvog prijatelja. Sve što sam uradio, uradio sam potpuno svesno i kada sam u pravu, a trudim se da stalno budem, može cela nacija i kugla i vasiona da mi se sruši na glavu, je*e mi se! To sam ja. A vi se*ite jedno drugom po glavi, pa onda malo to poližite, j****e se u g****e, duvajte jedno drugom, a onda napadajte one koji su za vas, pre svega ljudi. Pa da li ti misliš da bih ikada više posle ovoga ja kročio u Grand? Ni mrtav! A oni bi sve to zaboravili samo kada bi rekao da se vraćam. Jer su gmizavci, i samo ih pare zanimaju! A i ti nisi bolja, posle Corketa i Fakice, evo tebe u ZG! Fuj! Kome ti pridikuješ? A mene su čak, gledaj vrhunac ljigavosti, u sred najgore frke zvali na svadbu stoleća, koja realno i nije bila svadba stoleća, zato što nismo došli Ceca, Šaban i ja! A nisu zvali Sonju jer su zvali mene! Kakva go*na! Za istinu umirem – napisao je Lukas.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.