Severina orgijala sa skandaloznom zadrugarkom?

Gostujući u emisiji koju u rijalitiju ima Bora Santana, inspektorka je sa maskom na licu u svojstvu zaštićenog svjedoka ispričala kako je prije više od deset godina prisustvovala jednoj žurki na jahti ruskog tajkuna i milijardera Romana Abramovića, a na kojoj se pojavila i najpoznatija pjevačica iz Hrvatske, u društvu njene sestre i jedne od aktuelnih zadrugarki.

– Zaista neću otkrivati o kojoj se zadrugarki radi, ali vjerujem da će se sama pronaći. Inače, ona se druži sa sestrom najpoznatije pjevačice iz Hrvatske, tako da su sve tri došle na Romanovu jahtu, gdje su bile raznorazne akcije. Bilo je tu druženja, zabavljanja, svega po redu… – rekla je Lili pomalo zagonetno.

Na insistiranje Bore Santane da kaže pjevačicino ime, Lili je rekla:

– Ako kažem da je najpoznatija, onda može da bude samo jedna – dodala je ona, a Bora je nastavio da insistira:

– Nina Badrić ili Severina? – upitao je on.

– Eto, neka bude jedna od njih dvije, ali već sam rekla da je najpoznatija – odbrusila mu je inspektorka, očigledno želeći da mu stavi do znanja da se radi upravo o Severini.

– Četiri dana smo krstarili Jadranom i zaista je bilo prelijepo. Dolazili su raznorazni ljudi, koji su sletali privatnim avionima, između ostalog, i Roman je tako došao sa svojom suprugom. Tu je bio njegov kum, takođe bogataš, a zadrugarka o kojoj pričam se stalno muvala oko njega i još nekih ljudi. Valjda je tako skupljala kontakte – ispričala je inspektorka, dok su zadrugari slušali u šoku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.