ODRŽAN ČETRDESETODNEVNI POMEN BORI DRLJAČI

Legendarni pjevač narodne muzike Bora Drljača preminuo je 11. oktobra u 80 godini, nakon duge i teške bolesti. Danas su Borina porodica, rodbina i prijatelji izašli na Novo bežanijsko groblje, gdje je pjevač sahranjen 14. oktobra, kako bi se održao četrdesetodnevni pomen.

Borin sin Vladimir pojavio se sav u crnini, a sve je začudilo to što se Drljačin veliki prijatelj i kolega Era Ojdanić nije pojavio, a kako smo saznali, on je u posljedjem trenutku otkazao svoj dolazak.

Međutim, na pomenu Bori Drljači danas je prisustvovala njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić, koja se na groblju pojavila sa vizirom i maskom, te ju je malo ko i prepoznao. Inače, Lepa nije prisustvovala sahrani svog velikog prijatelja, a vijest o njegovoj smrti ju je veoma potresla.

Nešto kasnije na pomenu Bori pojavila se i pjevačica i najbolja prijateljica pokojnog pjevača, Milena Plavšić, kojoj je nedavno preminuo suprug Duško. Stigao je i pjevačev drugi sin, Branislav, koji je skinuo crninu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.