„Severina je divna majka!“ Prve komšije Kojića, progovorile o njenom ODNOSU prema DETETU! EMOTIVNO!

Neki su i zaplakali!

Pevačica Severina Kojić je na sudu izgubila strrateljstvo nad sinom Aleksandrom, koga je dobila u braku sa biznismenom Milanom Popovićem. Ipak, ona je odlučila da se i dalje bori za starateljstvo zajedno sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem.

Ona pored supruga, pronalazi podršku i u čitavoj porodici Kojić, počev od svekra, pevača Dragana Kojića Kebe i njegove supruge Olje.

Komšije koje žive u njihovom komšiluku na Bežanijskoj kosi u Beogradu, sa oduševljenjem govore o Severini.

– Potpuno me je oborila sa nogu, bila je prirodna, nasmejana i videlo se da je srećna sa sinom. Trčkarala je za Aleksandrom po travi, jurili su loptu, bilo je divno gledati to. On se smejao, a meni još uvek ne ulazi u glavu kako je njen bivši partner mogao da joj ga uzme. Ja sam majka i baka i znam da je detetu mesto kraj majke – rekla je Kebina komšinica.

Komšije za Severinu imaju samo lepe reči.

– Pratila sam Severininu karijeru, još ranije, ali kada se udalaza malog Kebu, oduševila me. Tada sam videla da nema predrasude i da njihova ljubav nema ograničenja. Videla sam je samo jednom u kraju i odmah sam tražila autogram. Nisam kod sebe imala mobilni da , bila je veoma ljubazna. Na kraju me je i zagrlila, srce mi je bilo puno zbog toga. Na njenom licu se vidi dobrota, a nemam snage da komentarišem što su joj oduzeli sina, odmah se rasplačem

Da li će Severina uspeti na kraju da se izbori za starateljstvo? Ostaje da vidimo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.