Savršene podne obloge za dvorišta, terase i tremove

Proleće je konačno tu, a samim tim i prilika da sve više vremena provodimo na otvorenom.

Dani su duži, a Sunce sve intenzivnije sija, pa se uređenje dvorišta, terasa i tremova nameće samo po sebi kako bi nam bilo prijatno da na njima boravimo. Od celokupnog dekora ovih prostora jednom detalju je posebno potrebno pokloniti pažnju kako bi vam uzvratio svojom savršenom funkcionalnošću. Reč je svakako o podnim oblogama. Ako još uvek niste pronašli idealnu podnu oblogu za vaše dvorište, terasu ili trem, redovi koji slede su pisani za vas.

PODOVI OD PALETA

Drevene palete su pronašle svoju široku primenu u domaćinstvima širom sveta. Osim što mogu poslužiti za prenos tereta u toku isporuke, one su savršene za kreiranje vrlo funkcionalnog nameštaja, ali i ne samo to. Ako u svom posedu imate nekoliko komada drvenih paleta možete ih iskoristiti za kreiranje vrlo upečaljive podne obloge za vaš trem. Obnovljeno drvo daće vašem prostoru na otvorenom nesvakidašnji šarm, a ono vam ujedno daje priliku da ga stilizujete po svom ukusu, bilo da ga ostavljate u njegovoj izvornj boji ili ga farbate u neki smeli ton.

KAMENI PODOVI

Ako ste ljubitelj kamena i raspolažete sa većom površinom u dvorištu savršen izbor za vas bi bio kameni pod. Kamene kocke različitih dimenzija daju vam priliku da stvorite jedinstven šablon koji će krasiti vaš prostor na otvorenom. Osim toga kamen je izuzetno izdržljiv materijal otporan na spoljašnje uticaje, što ga čini idealnim za popločavanje dvorišta i terasa.

DRVENI PODOVI

Materijal koji je gotovo bez adekvatne konkurencije za popločavanje podova u zatvorenom je svakako drvo. Međutim uz adekvatnu obradu i završne premaze drvo može da bude iskorišćeno i za stvaranje stabilne podne obloge na terasi ili tremu. Okruženo zelenilom ono doprinosi savršenom utisku.

BETONSKI POD U KOMBINACIJI SA ŠLJUNKOM

Vrlo zanimljiva varijanta dolazi vam u vidu kombinacije betonskog poda i šljunka. Betonske kocke željenih dimenzija postavljaju se po šablonu a između njih se potom nasipa šljunak. Ovakav izgled ističe teksturu u vašem dvorištu i ujedno služi kao dobra drenaža.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.