Savršena rešenja za zaštitu od Sunca u dvorištu ili na terasi

Nema sumnje u to da je proleće zaista najlepše godišnje doba.

Ono nam donosi priliku da boravimo na otvorenom tokom celog dana, diveći se prirodi oko nas koja se budi iz zimskog sna.

Međutim, sa svakim novim danim sve smo bliži letu i mada letnji dani imaju svojih finesa, ipak nam je tokom boravka u dvorištu ili na terasi potrebno da se zaštitimo od sunčevih zraka. Ako još uvek niste pronašli savršen način da svoj prostor na otvorenom zaštitite od Sunca u najtoplijim mesecima koji su pred nama, na pravom ste mestu jer vam danas donosimo pregršt inspirativnih ideja.

SET VELIKIH SUNCOBRANA

Ako raspolažete sa većim prostorom u dvorištu koji je potrebno prekriti tokom letnjih meseci set velikih suncobrana je kao stvoren za vas. Ispod njih će sasvim sigurno svoje mesto pronaći vaša baštenska garnitura za sedenje kao i stolovi za kafu, a po želji u toku večernjih sati, ove suncobrane možete nenametljivo ukloniti.

RAZIGRANA NADSTREŠICA

Nadstrešica u vedrom koloru može mnogo toga pozitivnog da donese betonskoj terasi. Osim savršene hladovine, ona predstavlja i detalj od interesa, koji pokreće priču i koji može da bude vaša inspiracija za stvaranje živopisnog prostora na otvorenom.

PLATNO KAO SAVRŠENA ZAŠTITA

Ako želite da vaša terasa ili dvorište dobiju elegantni crtu, iskoristite jednostavno platno za zaštitu od Sunca. Uz efikasan filtrirajući efekat ova platna stvaraju dovoljno senovit prostor za boravak u toku celog dana, bez klasičnog zamračivanja.

TENDE NA IZVLAČENJE

Ova vrsta tende je efikasna ne samo kao zaštita od Sunca već i kao dobro rešenje kod iznenadnih letnjih pljuskova. Veoma izdržljive, tende na izvlačenje su vam dostupne u širem spektru boja i što je najbolje u celoj priči izrađuju se po meri koja vam odgovara.

 

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.