Instagram dozvolio korisnicima da objavljuju fotografije sa desktopa

Instagram sada dozvoljava mogućnost da objavljujete fotografije sa desktopa. Ovo je prekretnica, jer je ovo prvi put da je popularni servis za šerovanje fotografija zvanično dozvolio postovanje iz izvora van mobilnih uređaja, navodi Petapixel.

Kompanija je zvanično potvrdila ovaj potez navodeći da je prvo bio omogućen dijelu korisnika, a svim korisnicima predstojećih nedelja i mjeseci.

„Znamo da mnogi ljudi pristupaju Instagramu sa svojih kompjutera“, navode iz kompanije. „Da bismo poboljšali to iskustvo, testiramo mogućnost kreiranja posta na Instagramu sa desktop brauzera“

Planove Instagrama da prošire postovanje sa desktopa uočio je developer Alesandro Paluci, dok je kompanija još uvijek testirala planove. Od ove nedelje, međutim, mnogi korisnici navode da sada vide „dugme“ za stvaranje novog posta na desktopu vebsajta i da sada mogu da kreiraju postove koristeći novi sistem.

Ako je postovanje sa desktopa moguće za vaš nalog, naći ćete novu „dodaj“ ikonicu na vrhu između ikonica za „direktnu poruku“ i „istraživanje“. Kada prevučete i pustite fotografiju u „create box“ (ili izaberete fajl uz pomoć dugme „browse“) imaćete priliku da kropujete fotografiju i editujete je prije objavljivanja, prenosi Telegraf.

Ovaj najnoviji potez približava Instagram još više Facebooku (roditeljskoj kompaniji) u dizajnu. Objavljivanje sa desktopa dugo se čekalo, pa je bilo samo pitanje vremena kada će biti lansirano.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.