SAVREMENA SEOSKA KUĆA SA URBANIM ENTERIJEROM

Kuće u ruralnim sredinama prepoznatljive su po svom specifičnom šarmu.

One su ispunjene toplinom, prijatnošću i neverovatnim mirom na svakom koraku. Jedna od njih međutim dobila je vrlo neobičan izgled usled nedavnog renoviranja. Kako bi postala savremen dom njen enterijer je postao otvoren i ispunjen svetlošću. U unutrašnjosti grube i rustične kuće koja spolja ničim ne odaje utisak da na bilo koji način odudara od sredine u kojoj je, nalazi se savršeno uređen i čist dom, idealan za današnji opušten životni stil.

Lagana, svetla i gostoljubiva šarmantna stara građevina izbavljenja je iz svog mračnog i klaustrofobičnog izraza i transformisana u savršeno zdanje sa moderan tempo života. JUMA Architects studio zaslužan je za make-over ovog doma, koji savršeno balansira „stare kosti“ i jaku opeku sa novom prozračnom unutrašnjošću. Njeni vlasnici želeli su dom koji će ih podsećati na davna vremena ali i u kom će njihov savremen način života biti moguć.

Staromodni i poprilično kitnjast enterijer dobio je slobodniji i lakši tok koji daje dubok naklon istoriji kuće, pružajući pri tom njenim vlasnicima sve udobnosti i prednosti moderne estetike. Novi dizajn usmeren je ka ogromnom prozoru sa zadnje strane kuće, koji donosi pogled na prelepu baštu donoseći pri tom i obilje svetla enterijeru. Neutralna paleta boja daje osećaj lakoće u prostoru a različite teksture i arhitektonski elementi koji ispunjavaju svaki korak ovog doma dodaju mu interes.

Velika kuhinja otvorenog koncepta stvorena je uklanjenjem svih suvišnih elemenata i detalja u prostoru. Kuhinja je izgrađena oko prelepog ostrva obloženog kamenom u kom se nalazi sudopera. Svi uređaji u kuhinji su od nerđajućeg čelika što je celom prostoru dalo skladan izgled. Preko ostrva se pruža pogled na trpezarijske stolice i sto. Naspram trpezarije nalazi se mala radna soba, skladno uređena u tamnijem koloru sa neophodnim elementima za rad. Kako bi održali osećaj topline u enterijeru dizajneri su napravili savršen balans u prostoru uz pomoć ormarića od hrastovog furnira. Elegantno, prijatno i toplo na svakom koraku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.