Saveti za opremanje gostoprimljivog predsoblja

Gostoprimljivo predsoblje je samo pojam koji nam dočarava atmosferu koja vlada u ostatku doma u koji ulazimo, pa se zato valja potruditi i urediti ga u skladu sa trenutnim trendovima ali i nekim osnovnim pravilima.

Predsoblje nam zaista govori mnogo toga o porodici u čiji dom ulazimo. Znate već i sami kako izgleda onaj nepogrešivi unutrašnji osećaj pri ulazu u neki prostor. Od njega nam, uostalom, i zavisi hoćemo li steći home sweet home utisak ili jednostavno požuriti da se vratimo natrag.

Upravo je predsoblje deo kuće ili stana koje se nakako uveg gura u drugi plan kada je dekoracija enterijera u pitanju. Sasvim nepravedno, jer baš u ovom (često prilično skučenom) prostoru ima toliko mogućnosti za pametno iskorišćenje gotovo svakog metra.

Kako se radi o delu stana koje koristimo za odlaganje obuće, jakni, torbi i ostalih svakodnevnih potrepština, jako je važno predsoblju obezbediti preglednost i maksimalnu funkcionalnost. To se najlakše postiže jednostavnim trikom – uvek u njemu držati samo ono što nam je apsolutno neophodno.

Ovaj deo doma zaista nema potrebe dodatno prenatrpavati i opterećivati nekim glomaznim nameštajem, ogromnim komodama, vitrinama ili nezgrapnim cipelarnicima. Što manje gužve to bolje.

A ono čega definitivno treba imati u što većim količinama jeste svetlost. I ovo se ne odnosi samo na klasično osvetljenje – jasno je da se trebate potruditi da ovu osnovnu stavku obezbedite u samom startu.

Međutim, ono što dodatno možete uraditi jeste da pametnim izborom što svetlijih boja vizuelno proširite prostor kojim raspolažete. U tome vam najbolji pomoćnici mogu biti ne samo bela već i sve nijanse prirodnih krem boja, svetlo bež i svetlo kajsija, a dodatno vam može pomoći i odabir nameštaja od drveta ali u najsvetlijoj varijanti.

Ukoliko tome dodate i neko poveće elegantno ogledalo – utisak će biti još efektniji. I naravno, uvek treba voditi računa o tome da se predsoblju posveti ista količina pažnje pri dekorisanju kao da se radi o nekoj drugoj “važnijoj” sobi.

Izaberite za njega neke lepe komode, zanimljive police, neki lep stalak za kišobrane ili neku king-size vazu. Dodatno ga oplemenite vašom omiljenom biljkom i ono će vam biti više nego zahvalno.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.