Saveti za opremanje gostoprimljivog predsoblja

Gostoprimljivo predsoblje je samo pojam koji nam dočarava atmosferu koja vlada u ostatku doma u koji ulazimo, pa se zato valja potruditi i urediti ga u skladu sa trenutnim trendovima ali i nekim osnovnim pravilima.

Predsoblje nam zaista govori mnogo toga o porodici u čiji dom ulazimo. Znate već i sami kako izgleda onaj nepogrešivi unutrašnji osećaj pri ulazu u neki prostor. Od njega nam, uostalom, i zavisi hoćemo li steći home sweet home utisak ili jednostavno požuriti da se vratimo natrag.

Upravo je predsoblje deo kuće ili stana koje se nakako uveg gura u drugi plan kada je dekoracija enterijera u pitanju. Sasvim nepravedno, jer baš u ovom (često prilično skučenom) prostoru ima toliko mogućnosti za pametno iskorišćenje gotovo svakog metra.

Kako se radi o delu stana koje koristimo za odlaganje obuće, jakni, torbi i ostalih svakodnevnih potrepština, jako je važno predsoblju obezbediti preglednost i maksimalnu funkcionalnost. To se najlakše postiže jednostavnim trikom – uvek u njemu držati samo ono što nam je apsolutno neophodno.

Ovaj deo doma zaista nema potrebe dodatno prenatrpavati i opterećivati nekim glomaznim nameštajem, ogromnim komodama, vitrinama ili nezgrapnim cipelarnicima. Što manje gužve to bolje.

A ono čega definitivno treba imati u što većim količinama jeste svetlost. I ovo se ne odnosi samo na klasično osvetljenje – jasno je da se trebate potruditi da ovu osnovnu stavku obezbedite u samom startu.

Međutim, ono što dodatno možete uraditi jeste da pametnim izborom što svetlijih boja vizuelno proširite prostor kojim raspolažete. U tome vam najbolji pomoćnici mogu biti ne samo bela već i sve nijanse prirodnih krem boja, svetlo bež i svetlo kajsija, a dodatno vam može pomoći i odabir nameštaja od drveta ali u najsvetlijoj varijanti.

Ukoliko tome dodate i neko poveće elegantno ogledalo – utisak će biti još efektniji. I naravno, uvek treba voditi računa o tome da se predsoblju posveti ista količina pažnje pri dekorisanju kao da se radi o nekoj drugoj “važnijoj” sobi.

Izaberite za njega neke lepe komode, zanimljive police, neki lep stalak za kišobrane ili neku king-size vazu. Dodatno ga oplemenite vašom omiljenom biljkom i ono će vam biti više nego zahvalno.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.