Saturn i Natalni Pluton

Saturn konjunkcija Pluton

tijekom trajanja ovog tranzita moguće je javljanje brojnih otežavajućih i sputavajućih okolnosti tako da u ovom razdoblju može biti potrebno znatno više strpljenja i velika količina samodiscipline i organiziranosti.

Saturn sekstil Pluton

ovaj tranzit može potpomagati jačanje volje, poticati jačanje samopouzdanja i veće sigurnosti u sebe kao i osjećaj bolje samokontrole. Ovaj tranzit ukazuje i na nešto bolje javljanje onih situacija koje za ostvarenje boljeg uspjeha ili satisfakcije nerijetko zahtijevaju snažniju volju ili odlučnost.

Saturn kvadrat Pluton

ovaj tranzit ukazuje na moguće lakše javljanje onih, na neki način problematičnijih, situacija koje zahtijevaju određene transformacije pristupa rješavanju problema kao i pronalaženje učinkovitijih načina za prevladavanje takvih situacija.

Saturn trigon Pluton

ovaj tranzit ukazuje na moguće lakše javljanje situacija koje za ostvarenje boljeg uspjeha nerijetko zahtijevaju inovativnost ili prisutniju spremnost na adekvatna prilagodbe i na šire sagledavanje takvih situacija.

Saturn opozicija Pluton

ovaj tranzit Saturna ukazuje na izraženiju opasnost od značajnijih neslaganja s osobama od autoriteta kao i od lakšeg ulaska u suvišne sukobe s njima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.