Saturn i Natalni Neptun

Saturn konjunkcija Neptun

ovaj tranzit Saturna ukazuje na nešto izraženije mogućnosti za javljanje situacija koje bi na neki način mogle poticati introspekciju i kreativnost kada osoba može naučiti da bolje vlada sobom i da uspješnije kontrolira razne životne situacije. Također, ovakav tranzit daje mogućnosti za jačanje volje za unapređenje kvalitete ljubavnog života.

Saturn sekstil Neptun

ovakav tranzit ukazuje na nešto izraženije mogućnosti za javljanje težnji za boljim usklađivanjem ideala (osobito u ljubavi) sa realnošću.

Saturn kvadrat Neptun

ovaj tranzit ukazuje na nastojanje osobe da neke svoje kreativne ideje ponovo dobro razmotri i da ih poveže u cjelinu, međutim, konačna realizacija planova može biti usporena uslijed nedovoljne organiziranosti ili uslijed moguće nespremnosti osobe na timski rad. U ovom razdoblju osoba također može imati izraženiju sklonost povlačenju i osamljivanju.

Saturn trigon Neptun

ovaj tranzit ukazuje na naglašene mogućnosti da se uz dovoljno angažiranja i upornosti mnoge zamisli na poslovno-financijskom planu bolje usmjere ka praktičnim ciljevima.

Saturn opozicija Neptun

Tijekom trajanja ovog tranzita osoba može imati pojačanu potrebu ka postavljanju visokih ciljeva ali ovaj tranzit osobi dodatno nudi i moguće jasnije preispitivanje mogućnosti u cilju boljeg usklađivanja s realnošću.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.