SAŠA NIJE STIGAO NIŠTA DA KAŽE! Napustio ga ŽIRI usred emisije, a sve zbog OVE pevačice! Ostao je u šoku!

Dobro su ga prodrmali!

Goca Lazarević pronašla je slabu tačku žirija Zvezda Granda kada im je poručila da nisu nezamenjivi. U jednoj emisiji koje će tek biti emitovane, pevačica je Jeleni Karleuši i ostaloj ekipi poručila da Saša Popović ima rezervni žiri, te da slobodno mogu da idu, što su oni i uradili kada su izašli iz studija.

Očigledno je da su Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Đorđe David, Dragana Stojković Bosanac, Viki Miljković veoma ujednačeno delovali u ovoj emisiji. Kada je jedan od takmičara loše otpevao neko od njih je stisnuo panik-taster što je razbesnelo pevačicu.

– Zašto svakome lupite panik-taster. Vama se niko ne sviđa – rekla je ona, a Karleuša je prva odgovorila.

– Mi na to imamo pravo jer nam se ne sviđa kako pevaju. U ovoj sezoni ima dosta loših pevača, ne možemo da ih slušamo – rekla je, a Goca joj je odgovorila da oni koji ne mogu da saslušaju kandidate ne treba ni da budu deo žirija.

– Pa što onda ne odete? Pustite sve i idite. Naćiće Saša drugi žiri – rekla je Goca, a onda je žena iz publike prokomentarisala da Saša ima rezervni žiri.

– Aha, pa idemo mi onda – rekli su oni i izašli iza scene, što je zbunilo Popovića, a oni su se dobro zabavili iza scene i ponovo vratili na scenu kada ih je Popović pozvao.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.