Aspekti Sjevernog mjesečevog čvora sa točkom Fortune

Sjeverni mjesečev čvor tranzit sa točkom Fortune tranzit je u kojem poboljšavaju se bračni i partnerski odnosi, do izražaja dolazi šarm i zavođenje.

Sjeverni mjesečev čvor konjukcija točka Fortune tranzit je u kojem u ovom položaju dobro aspektirana  ona vam daruje sreću tako da osigurava povoljne okolnosti prilikom započinjanja realizacije zacrtanih planova.

Sjeverni mjesečev čvor sekstil točka Fortune tranzit je za vas koji u ljubavnoj vezi ili u braku osigurava seksualnu energiju i čulna zadovoljstva pojačavajući u njima vječno plamteću strastvenost koja se najčešće ne gasi protjecanjem vremena već je vrlo intenzivna i snažna.

Sjeverni mjesečev čvor kvadrat točka Fortune tranzit je u kojem  vrlo cijenite dobru i konstruktivnu konverzaciju u odnosu sa voljenom osobom tako da ste sposobni vrlo brzo i učinkovito rješava eventualne probleme u ljubavnom odnosu nastale uslijed loše komunikacije.

Sjeverni mjesečev čvor trigon točka Fortune tranzit je koji ukazuju i na veliki talent zavođenja i sposobnost šarmiranja u ljubavi tako da ste rijetko kada usamljeni na ovom životnom polju.

Sjeverni mjesečev čvor inkonjukcija točka Fortune aspekt je kod vas koji ukazuje na to da je ste sposobni održati  skladne odnose sa članovima svoje obitelji tako da je ostvarenje harmonije u obiteljskim odnosima znatno u poboljšanju.

Sjeverni mjesečev čvor opozicija točka Fortune tranzit je koji kod vas ukazuju i na to da najčešće vlastitim radom i svojom sposobnošću uspijevate doći do zacrtanih ciljeva.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.