Saša Kapor

Saša Kapor je rođen 16. oktobra 1985. u Tuzli, ali od ranog detinjstva živi u Beogradu. Njegovi roditelji, Nenad i Razija, takođe su se bavili muzikom. Ima starijeg brata Aleksandra i sestru Mirnu. Završio je XI beogradsku gimnaziju i student je Mašinskog fakulteta u Beogradu. Dugo je trenirao fudbal, ali se ipak opredelio za muziku.

Njegov najveći muzički uzor je Toše Proeski prema kome i dan danas oseća veliko divljenje i poštovanje, a posebno mesto na njegovom repertoaru imaju i Šaban Šaulić i Ljuba Aličić.

U toku takmičenja za Zvezde Granda, koje je počelo u septembru 2008, najčešće je izvodio pesme svojih uzora, kao i pesme Harisa Džinovića, Miroslava Ilića i drugih. U februaru 2009. ispao je iz takmičenja da bi se već u martu plasirao među dvanaestoro najboljih pobedom u baražu.

Pre takmičenja za Zvezde Granda snimio je pesme Muškarci ne plaču i Devojačko veče. Prva pesma kojom se u junu 2009. predstavio javnosti je “C’est la vie”. Potom je učestvovao na Grandovom festivalu u martu 2010. i plasirao se u finale pesmom “Podrum vina”.

Na Grandovim kompilacijama “Hitovi za sva vremena” snimio je pesme “Tako mi nedostaješ” Miroslava Ilića i “Jedan dan života” Lepe Brene i Miroslava Ilića, koju je izveo sa Jelenom Kostov. U julu 2010. objavljena je kompilacija letnjih hitova na kojoj, u duetu sa Anom Kokić, izvodi pesmu “Ako ljubav nestane”, a krajem iste godine izdao singl “Neosvojiva”.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.